Pas meda, Foto: Facebook/Snezana Jankovic

tuga!

Jedva je iščupan iz kandži bahatog vlasnika, ali bilo je prekasno! Uginuo pas Meda kojeg je Snežana spasila (FOTO)

Priča o psu Medi iz Valjeva potresla je mnoge ljubitelje životinja

Objavljeno: 09.08.2024. 13:14h

Priča o psu Medi iz Valjeva potresla je mnoge ljubitelje životinja. Nesrećni Meda, zarobljen u podrumu bez hrane i vode, jedva je iščupan iz kandži bahatog vlasnika, nažalost preminuo je od posledica višemesečnog zlostavljanja, a kako je izgledao poslednjih dana života nateraće vam suze na oči.

Sve jezive detalje torture koju Meda nije uspeo da preživi na Fejsbuku je objavila Snežana Janković koja je nesrećnog psa spasila od zlostavljanja vlasnika.

Kako piše u ovoj objavi, Meda nije pronađen na vreme. Niko nije slutio da je zatvoren u podrumu, na golom betonu. Iako Snežana nije uspela da ga spase uginuća, makar mu je olakšala poslednje dane života.

- Oprosti što nismo stigli ranije. Tražila sam te. Goran je rekao da si u selu sa njim, i od tada nije hteo da se javi na telefon. Ni slutila nisam da te drži zatvorenog u podrumu na golom betonu. Medo, boriću se da tvoj vlasnik odgovara za tvoje višemesečno zlostavljanje, izgladnjivanje, upalni proces pluća što je i dovelo do tvoje smrti. Imao si samo 16 kilograma i oči koje mole za pomoć. Sestra kaže da te je hranio jednom nedeljno hlebom. Setila se da pozove, to jest proradila joj je savest, ali kasno. Već nisi mogao da stojiš na nogama. Padao si - navodi se u Snežaninoj objavi sa uznemirujućim fotografijama i snimcima Mede.

Bonus video:

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)