Plaža, Foto: RINA

neverica

"Bio žedan jadničak": O prizoru iz Hrvatske bruji ceo region, zbog ovog snimka gore mreže! (VIDEO)

Nije bilo vozača u autu i sva sreća da je neposredno pre toga prošao i izbegao nesreću

Objavljeno: 09.08.2024. 12:28h

Nije novina da sve češće viđamo automobile, koji bez logičnog objašnjenja, nekako završe u moru i iz njega jedva budu izvučeni.

Poslednja takva situacija desila se u Stobreču u Hrvatskoj, kada je vozač automobila, pretpostavlja se zaboravio da podigne ručnu pa je auto svoj put nastavio direktno u more.

"Iz policije su kratko rekli da nisu imali postupanja, a očevidac kaže kako je njegov sin čuo udarac i nakon toga video automobil u moru."

Nije bilo vozača u autu i sva sreća da je neposredno pre toga prošao i izbegao nesreću. Pretpostavka je da je vozač zaboravio da podigne ručnu i to nije prvi put da se dešava u Stobreču.

"Retka slika Alfe kako pije vodu"

Video samog automobila u moru našao se i na zvaničnom Instagram profilu hrvatskog portala "24sata" te su se mnogi korisnici ove mreže našalili sa ne tako šaljivom situacijom.

"Retka slika Alfe kako pije vodu", "Ne smeš tu da parkiraš", "Bio žedan jadničak", "E to je to kad se ne uređuju turistička mesta...gde su betonski branici?! A turisti ionako parkiraju kako hoće", "Vodeno hlađenje", glasili su neki od komentara.

Bonus video:

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)