Guča, Foto: Printscreen/X/Nemiposmatrač

fuj!

Volite da jedete šećernu vunu po vašarima? Posle snimka iz Guče ćete dobro razmisliti da li je to pametno (VIDEO)

Snimak pranja mašine za šećernu vunu u Guči zgrozio Srbe

Objavljeno: 09.08.2024. 08:02h > 08:11h

Ko je ikada bio na vašarima ili saborima širom Srbije, a nije probao šećernu vunu onda kao da i nije prisustvovao takvim događajima! Ipak, nedavni snimak koji se našao na društvenim mrežama govori da će svako od nas sledeći put dvaput razmisliti da li će u budućnosti poželeti da je proba.

Video pripreme i pranja mašina za pravljenje šećerne vune snimljen navodno pred ovogodišnji Dragačevski sabor trubača u Guči koji se održao od 1. do 4. avgusta ove godine, našao se na Iks platformi i ljudi su i više nego zgroženi.

"Guča edišn. Je l' volite šećernu vunu? Ovako se vrše pripreme", stoji u opisu videа najpre objavljenog na TikToku a onda i na Iks profilu "Nemiposmatrač".

Kako se može videti na snimku, žena i muškarac su, umesto da mašine i aparate za pravljenje šećerne vune operu i pripreme kako dolikuje u prostorijama koje omogućavaju njihovu dezinfekciju, odlučili da to urade na neadekvatan način - donoseći mašine do keja, gde su ih spustili u reku i tu "oprali".

"Isto je i sa svadbarskim kupusom"

Malo je reći da je video zgrozio Srbe.

"Sreća pa ne znate ko i kako pere stvari koje jedete svakodnevno", "A ja pljujem Indijce kad god mi iskoči video na Jutjubu sa onim njihovom uličnom hranom", "A svadbarski kupus mislite drugačije se pravi", "Pola higijene je pola zdravlja", "Uh, povratiću. Na sreću nikad nisam to ni volela ni jela", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)