Vera Matović, Foto: Damir Dervišagić

da li ste znali?

Ćerka doktor nauka, a sin se školovao u Americi: Ovo su deca Vere Matović, pevačica zbog 1 stvari jako žali...

U skladnom je braku sa harmonikašem Ratomirom Matovićem sa kojim ima dvoje dece.

Objavljeno: 09.08.2024. 06:45h

Njen hit "Miki, Milane" postao je viralan na društvenim mrežama, a nakon ovoga oživeli su i drugi, brojni hitovi pevačice Vere Matović.

Vera Matović ima višedecenijsku karijeru, a pored uspeha na estradi, jednako je uspešna i u privatnom životu. Uživa u skladnom višedecenijskom braku sa suprugom, harmonikašem,Ratomirom Matovićem, sa kojim ima ćerku Violetu i sina Miljana.

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je Vera jednom prilikom pevačica.

Čime se bave deca Vere Matović?foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jednom prilikom se požalila da je jedino zbog čega žali iz prošlosti, činjenica da ona i njen suprug nisu mogli da se posvete deci, zbog prirode posla kojim se bave.

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju.

Vera Matović o decifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E, to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali.

Violetu i Miljana ne viđamo u javnosti, a Vera nikada nije insistirala da se javno eksponiraju. Više puta je isticala da su ona i suprug ponosni na svoju decu, koja su obrazovana i časna.

Bonus video:

(Espreso/SrbijaDanas/D.M. Prenela: I.R.)