Detalj sa večitog derbija u sezoni 2023/24, Foto: Starsport

REPREZENTIVAC U SERIJI A?

Italijani hoće ogromnu želju Zvezde i crno-belih (Foto)

Problem za Beograđane

Objavljeno: 08.08.2024. 18:23h

Velika želja Crvene zvezde posebno pre, ali i posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj bio je Vanja Drkušić.

Reprezentativac Slovenije bio je odličan na EURO-u, a pored crveno-belih, našao se na radaru skauta Sevilje, PAOK-a i Zenita.

Vanja Drkušić (levo) u duelu sa Aleksandrom Mitrovićem na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvom u fudbalufoto: EPA/RONALD WITTEK

Prema pisanju grčkih medija u trku za štopera Sočija uključila se Verona, a ranije se pisalo da se defanzivac dogovorio sa crno-belima iz Soluna.

Italijanu su spremni da pokvare posao, a defanzivac se pominjao oko selidbe u Beograd u zajedničkom sporazumu Zenita i Crvene zvezde.

Vanja Drkušić (levo) na utakmici Engleske i Slovenije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkojfoto: EPA/MOHAMMED BADRA

Takav ishod ne bi bio iznenađenje jer bi stadion "Rajko Mitić" mogao da napusti Naser Điga.

Vanja je već dve godine u Sočiju koji je ispao iz ruske Premijer lige, a ima ugovor na još godinu dana i izvesno je da će tokom leta otići.

Naser Đigafoto: Starsport

Ne utiče samo Verona od italijanskih timova na posao oko Drkušića, več i Roma, ako Rimljani angažuju Loika Badea iz Sevilje.

Reprezentativcu Slovenije bio bi otvoren put ka Andaluziji, ali ostaje da se ispravi koja će biti konačna odluka centralnog beka, a sve opcije su otvorene.

Bonus video:

(Espreso/Veljko Petrović)