Slobodan Katanić, Foto: Print Screen Youtube/Grand Production

TUŽNO

Da li se sećate Barbike iz "Zvezda Granda"? Danas je totalno drugačija, a ova tragedija joj je promenila život

Nakon kliničke smrti, Barbika tvrdi da je dobila dar predviđanja.

Objavljeno: 08.08.2024. 17:15h

Sećate se Barbike iz "Zvezda Granda"? Muškarca koji je želeo da postane pevačica, on je u međuvremenu promenio nadimak, ali i svoj identitet.

Pre skoro dve decenije, Slobodan Katanić pojavio se u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pevačica.

Od tada, pa do danas, mediji uvek nađu način da nas podsete na čuveni nastup i da nas dodatno zaintrigiraju pričom o ovoj nesvakidašnjoj ličnosti.

Slobodan Katanić Barbika o kliničkoj smrtifoto: Printscreen Youtube

U međuvremenu je Barbika je prošla kroz proces menjanja pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije „Grand“, tvrdi, nije prihvatila, jer joj ugovor nije odgovarao.

U više navrata javnost je uzdrmala informacija kako je Barbika preminula.

Međutim, Sanja Katanić je za protal Srbija Danas, svojevremeno, otkrila da je ta priča istinita.

Nakon kliničke smrti, Barbika tvrdi da je dobila dar predviđanja.foto: Facebook

- Šest-sedam puta su portali objavljivali da sam preminula. Ne osvrćem se na to, ali je to teško za moju porodicu. Petnaest dana nakon bratove smrti, doživela sam kliničku smrt. Pet minuta mi nije radilo srce, stalo je. Spasila me Sveta Petka - govori čuvena Barbika i prepričava šta je videla u trenutku smrti:

- Videla sam mrtve i videla sam svog brata. Pojavila se žena u belom i rekla mi da mi nije mesto dole. Ne bih iznosila u javnost šta mi je sve rekla - zaključuje Sanja Katanić tada.

Nakon kliničke smrti, Barbika tvrdi da je dobila dar predviđanja.

Bonus video:

(Espreso/Nova/V.J. Prenela: I.R.)