Željko Obradović, Sršan Đoković i Novak, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

razotkriven

Novak je dugo krio ovaj detalj, ali je Srđan sve priznao!

Sve je izašlo na videlo

Objavljeno: 08.08.2024. 15:39h > 15:45h

Novak Đoković sada poseduje sve od pahara, i sve što jedan sportista može da osvoji u karijeri. Zlatna medalja na Igrama Parizu kompletirala je njegovu kolekciju, a Srbin je najvišim odličjem na Olimpijadi još jednom u nizu dokazao ko je gazda ''belog sporta''.

Mnoge zanima kako Novak u 37. godini ima snage da i dalje kroči na teren i vodi jako iscrpljujuće borbe, a naravno da je pored kondicije za istrajnost jako bitan i način vođenja života kod profesionalnih sportista.

Pre nekoliko godina Srđan Đoković je otkrio jedan nepoznat detalj javnosti vezan za Novaka:

Novak Đoković foto: Oscar J Barroso/AFP7/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Novak je promenio ishranu, izuzetno vodi računa o načinu života. Koliko u proseku spava Novak? - pitala je Jovana Joksimović Srđana Đokovića koji je tada gostovao u jutarnjem na "Prvoj".

- Pa nisam baš tačno siguran, to pitajte njegovu ženu Jelenu, ali spava najmanje osam sati - odgovorio je Srđan Đoković kroz osmeh.

Srđan je govorio o o tome na koji način su on i njegova supruga Dijana Đoković učili Novaka da se nosi sa porazima.

- Niko ne podnosi poraz onako kako on to podnosi. On se tako rodio, u kući sportista je odrastao i učili smo ga tome da se sport sastoji iz pobeda i poraza. Pored toga što je veliki sportista, Novak je veliki čovek, pravi predstavnik Srbije - istakao je Srđan Đoković.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga