Almedina I., Foto: Printscreen/ Facebook/ ŽRK Ilidža

tuga do neba

Poznat identitet policajke koja je izvršila samoubistvo u Sarajevu: Kolege je molile da ne povuče obarač! (FOTO)

Motiv samoubistva još nije poznat

Objavljeno: 07.08.2024. 14:34h

Bosnu i Hercegovinu je potresla vest da je na peronu Železničke stanice u Sarajevu policajka počinila samoubistvo u jutarnjim časovima.

Reč je o Almedini Imširović, pripadnici MUP Kantona Sarajevo, koja je pored ovog zanimanja bila i uspešna rukometašica i članica ŽRK Ilidža iz kojeg su potvrdili identitet, piše Avaz.

Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo javnost i prijatelje Kluba da je naša igračica Almedina Imširović tragično izgubila život u dvadeset sedmoj godini života. O sahrani naše Almedine javnost ćemo obavestiti naknadno – poručili su iz ŽRK Ilidža, prenosi Srpskainfo.

Motiv samoubistva još nije poznat.

Kolege pokušavale da je odgovore od očajničkog čina, hitac ispalila u glavu

Uprava policije Minitarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zavijena je u crno, nakon što se rano jutros sarajevska policajka ubila, piše Bosnainfo.

Reč je o mladoj policajki A. M., koja je bila izdanak poslednje generacije kadeta. Posao policajke obavljala je oko godinu.

Sinoć je radila noćnu smenu. Rano jutros je otišla na lokalitet Željezničke stanice u Sarajevu te je navodno najavila da će se ubiti.

Kolege su odmah stigle na Železničku stanicu te su je časovima molili i pokušavali odgovoriti od samoubistva.

Nažalost, svi njihovi napori nisu pomogli te je policajka ispalila sebi hitac u glavu.

Tragično nastradala policajka navodno je imala ljubavnih problema.

Podsjetimo, ranije je iz MUP KS potvrđeno da se policajka ubila te da neće davati više informacija.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video:

(Espreso/ Blic/ Avaz/ Bosnainfo/ Prenela: T.M.)