Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

bomba

U voditeljku Pinka zaljubljeno pola Srbije? Sevnula vrelina iz brutalnog palvog kupaćeg, silikoni zapalili Egipćane

Voditeljka ne prestaje da provocira

Objavljeno: 07.08.2024. 10:29h

Ana Radulović ne prestaje da izbacuje fotografije sa odmora i time usrećuje svoje pratioce. Voditeljka svakodnevno pokazuje svoje odevne morske kombinacije, a najviše ima fotografija u kupaćim kostimima.

Ova popularna dama proteklih dana odmarala sa suprugom Mirčetom Radulovićem i sinom Konstantinom u Egiptu.

Ana je izazovna i u emisijama i na društvenim mrežama, a posebnu pažnju privlači kada sa svojim fanovima podeli snimke ili fotografije na kojima je u kupaćem kostimu.

FOTO: Printscreen Instagram/anaradulovic
FOTO: Printscreen Instagram/anaradulovic
FOTO: Printscreen Instagram/anaradulovic
FOTO: Printscreen Instagram/anaradulovic

Ona je sada pokazala kako izgleda u plavom minijaturnom kupaćem kostimu, a nosila je i plavu haljinu za plažu koja je više otkrivala nego što je pokrivala.

Podsetimo, pored atraktivnog fizičkog izgleda i uspešne karijere koju gradi, Ana je uvek isticala da joj je obrazovanje bilo veoma važno.

"Znala sam oduvek da želim da imam završen fakultet, nekako zbog sebe, ali u tom trenutku sam izabrala da to bude ekonomija jer mi je to bila podloga za dalje da lakše izaberem čime ću se baviti, međutim novinarstvo sam krenula spontano i pronašla se, prelepo se osećam u ovom poslu i ne bih ga menjala ni za šta", kazala je voditeljka za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)