Foto: Antonio Ahel/ATAImages

najnovije

Odlučila da progovori tek nakon njegove smrti: Nema više misterije oko ovoga, sve se desilo pod dejstvom narkotika?

Jelena Karleuša o pesmi Runde i pevačici kojoj je ponuđena

Objavljeno: 07.08.2024. 10:00h > 10:06h

Oko pesme "Runde" koju je za Jelenu Karleušu napisao pokojni Milan Laća Radulović, digla se velika prašina nakon što je njegov otac Aleksandar Radulović Futa zabranio da se pesma nađe na "Omegi" - jednom od njena dva poslednja albuma, kako je bilo planirano.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio i demo snimak ove balade koju je Jelena otpevala maestralno, da bi se pre nekoliko dana pojavila i verzija koju je otpevala Ana Nikolić, što je sve potpuno zbunilo, pa mnogi nisu znali da li je snimak autentičan ili je u pitanju AI.

Milan Laća Radulovićfoto: Stefan Stojanović

Sada je na Instagramu sve nedoumice otkrila sama Jelena:

- Pesma "Runde" koja iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ono što čujete je samo demo verzija. Pesma je inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić. Ali, u njenoj verziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka brza čunga-lunga pesmica u jeftinom aranžmanu i sa lošim mumlajućim pevanjem - napisala je Karleuša.

FOTO: Instagram/karleusastar
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Printskrin / Youtube / AmiG Show
FOTO: Printscreen/ YouTube/ AmiG Show

Podsetimo, Futa je već počeo s prijavama i uklanjanjem s Jutjuba pesme "Runde", a koja je za kratko vreme postigla neverovatan broj pregleda.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)