Nataša Stanković, Foto: prinstcreen/instagram/natasastankovic__

kraj

LEPA NATAŠA "NAPUCALA" NAJBOGATIJEG INDIJSKOG SPORTISTU: Rodila mu sina, a on odmah muva drugu devojku, skandalčina

Ionako je sve delovalo idilično, par se oglasio na Instragramu, te su otkrili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Objavljeno: 07.08.2024. 07:09h > 07:16h

Indijski igrač kriketa, Hardik Panđa je, prema pisanju medija, najbogatiji sportista ove zemlje, a srpskoj javnosti je postao poznat kada se 2020. godine oženio lepom Natašom Stanković iz Požarevca. Par je dobio i sina, a o njihovoj veridbi i venčanju se pisalo dugo. Nažalost, njih dvoje su nedavno objavili da je njjihovoj ljubavi došao kraj.

Nataša je model, glumica i plesačica, a sve svoje talente na najboji način iskoristila je u Indiji gde živi i radi od 2012. godine. Ona se u Indiju preselila iz Požarevca, u pokušaju da izradi filmsku karijeru, a to joj je i pošlo za rukom. U početku je radila kao model, ali se već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha".

Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa, te je nakon toga učestvovala u njihovom rijaliti šou "Bigg Boss", pa u njihovoj verziji šoua "Ples sa poznatima".

Zajednički život

foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

Nataša i Hardik su razmenili prstenje na gliseru uz romantičnu muziku iz bolivudskih serija i filmova, a događaj je bio nezaboravan. Srećan par nije bio sam na gliseru, već su Hardikova porodica i prijatelji prisustvovali veridbi iz snova. I Nataša i Hardik su na svojim nalozima na Instagramu objavili fotografije sa veridbe čim su potvrdili ovu lepu vest

Ubrzo, društvene mreže bile su zatrpane čestitkama, a slavne ličnosti iz Bolivuda, kao i Hardikove kolege - igrači kriketa, poželeli su paru sve najlepše u budućem zajedničkom životu, piše The Cricket Times.

Par je u julu 2020. dobio i sinčića Agastja sa kojim često objavljuju fotografije.

Krah braka

Ionako je sve delovalo idilično, par se oglasio na Instragramu, te su otkrili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

"Posle četiri godine zajedničkog života, Hardik i ja smo odlučili da se raziđemo. Oboje smo dali sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška odluka za nas, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan", napisali su bivši supružnici.

Nataša je trenutno sa sinom u Srbiji, ali se još uvek ne zna da li će se i preseliti ovamo. Za to vreme, Hardika već povezuju sa drugim devojkama.

Inače, Nataša je prava zvezda u Indiji, a o tome najbolje svedoči i broj njenih pratilaca na Instagramu kojih ima više od 4,1 miliona.

Srpska lepotica zabavljala se godinama sa televizijskim glumcem Alajem Gonijem. Ipak, stvari među njima nisu išle, pa se par razišao.

(Espreso/blic žena/Prenela PV.)