Otac koji je bio tri sina, Foto: Printscreen/Facebook/Chad Doerman

hororčina

Jednom čitao bibliju, po kući mrmljao, ženu plašio: Otkriveno šta je otac iz pakla uradio pre ubistva sinova!

Ovaj 33-godišnjak je plakao na sudu kada je priznao da je 15. juna 2023. ubio svoje sinove Klejtona (7), Hantera (4) i Čejsa

Objavljeno: 06.08.2024. 12:36h > 12:39h

Otac iz Ohaja koji je prošlog leta ubio svoje troje dece slušao je jezivu pesmu u svom automobilu samo nekoliko sati pre zločina, otkrili su zvaničnici. Tužilac okruga Klermont Mark J Tekulve izdao je optužnicu u ponedeljak nakon što je Čed Doerman u petak priznao krivicu po tri tačke optužnice.

Ovaj 33-godišnjak je plakao na sudu kada je priznao da je 15. juna 2023. ubio svoje sinove Klejtona (7), Hantera (4) i Čejsa, u njihovoj porodičnoj kući u gradu Monro. On se takođe izjasnio krivim po dve tačke optužnice za teški napad na njegovu tadašnju suprugu, Loru Doerman, koja je pokušala da zaustavi ubistva, i njegovu pastorku, čije ime nije navedeno zbog godina i statusa žrtve u ovom slučaju.

Tužilac Tekulve je otkrio da je na dan ubistava Doerman tražio na Jutjubu pesmu pod nazivom "Srećan u paklu" od Colta Forda dok se vozio na posao.

Tužilac je prikazao refren pesme gde govori da je "Srećan sa đavolom", i da se nada da će biti "srećan i u paklu". Otac iz pakla je zatim kupio pivo, a onda je otišao kući gde je i izvršio zločin.

Čed Doermanfoto: Clermont County Sheriff's Office

Doerman je nekoliko sati pre ubistva govorio ženi čudne stvari. Rekao joj je: "Ovo će biti moj poslednji dobar obrok" dok su zajedno ručali. Tužilac je izneo i detalje o tome šta je Doerman radio u dvorištu: "Između 13.00 i 15.30 časova optuženi provodi popodne radeći u dvorištu, igrajući se sa decom, ništa neobično, ništa što bi upozorilo Lauru da treba da uradi nešto da zaštiti porodicu", rekao je Tekulve.

"U 15.30, 15.45 počinje da čita bibliju Hanteru. Šeta po kući sa Biblijom i mrmlja. Nešto pre 16 časova je otvorio sef u kom je bilo oružje, a žena mu je tada rekla 'plašiš me'. On joj je odgovorio: "Samo se igram". Učinio je ovo kako bi ponovo ublažio bilo kakvu zabrinutost za njenu bezbednost ili bezbednost dečaka. Prevario ju je", rekao je tužilac.

Tužilac je dodao da je do 16 časova Doerman govorio svojim dečacima da ih 'voli i da nisu uradili ništa loše' i da su oni 'najbolji momci ikada'.

U jednom trenutku Doerman je uzeo pušku i upucao jednog sina. Zatim upucao dva mlađa dečaka i povredio svoju ženu dok je pokušavala da ih spase. U petak je sudija Ričard Ferenc osudio Doermana na tri doživotne kazne bez uslovne slobode i na najmanje 16 godina zbog optužbi za napad. Neće se suočiti sa smrtnom kaznom.

Bonus video:

(Espreso/Mondo/J.D./Prenela: N.J)