Foto: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DAMA

Da li je moguće da je ovakva izašla na ulicu? Ljudi se okretali za lepoticom, sevnula vrelina ispod crne čipke

Nema čak ni šminku

Objavljeno: 06.08.2024. 07:27h

Čuvena glumica Penelope Kruz pojavila se juče na Beverli Hilsu sa suprugom i kolegom Havijerom Bardemom i njihovom decom, Lunom i Leom sa kojima se inače izuzetno retko viđa u javnosti.

Penelope Kruz prošetala je gradom u širem modelu džinsa, obući sa diskretnom potpeticom i bluzom sa čipkastim detaljima koja je njen stajling od krajnje ležernog pretvorila u elegantnije izdanje.

Ležernost u odevanju nije nimalo strana glumcu Havijeru Bardemu, što je bilo usklađeno i sa samom prilikom. Luna i Leonardo su baš porasli, a tinejdžerka je tokom šetnje i šopinga grlila svoju mamu.

Vidi se da glumica nema problem da izađe u ovakvom izdanju među ljude, kao i da ne mora da nosi šminku.

FOTO: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Tinejdžeri prate modne trendove, svako na svoj način, a kako vidimo, nisu im strani ni markirani komadi poput torbe kakvu nosi sin poznatog para.

Penelope Kruz koja je u aprilu napunila 50 godina, od 2010. godine je braku sa glumcem Havijerom Bardemom sa kojim je dobila sina Lea (13) i ćerku Lunu (10), naglasila je pre nekoliko meseci u intervjuu za "Elle" da je oduvek želela da bude majka i da je sa 20 godina na putovanju u Indiju pokušala da usvoji dete, ali nije uspela u tome.

Pričala je i tome da je ranije dosta radila pa je snimala po četiri filma godišnje. Sada može da bira šta će raditi, gde i kada. Uloge prihvata u skladu sa time da li se to može uklopiti sa brigom o deci. I nikada ne žali ako nešto odbije.

"Jer otkako su se rodili, činimo sve da budemo u potpunosti prisutni u njihovom odrastanju. To nam je najvažnije", rekla je o tome koliko su ona i suprug posvećeni deci.

Bonus video:

(Espreso/Žena/Prenela:M.S.)