Kuća, Foto: Printscreen/TikTok/shaunagallon_

svaka čast!

Od babe napravili devojku: Kupili najružniju kuću u kraju, a ono što su joj uradili ostavlja bez daha! (VIDEO)

Odgovarajući na komentare, Šona je podelila da je ceo proces trajao nešto više od dve godine, tokom kojih im se rodila i beba

Objavljeno: 06.08.2024. 07:22h

Šona i Žak su planirali da srede neku staru kuću, ali rezultat je daleko nadmašio očekivanja.

Tragajući za novim domom, dajući pritom prednost starijim nekretninama u odnosu na novogradnju, Šona Galon i njen partner Žak prodali su 2021. godine svoj tadašnji dom i kupili trošnu kućicu koju su planirali da renoviraju i prilagode svojim potrebama. Ceo proces transformacije dokumentovali su na društvenim mrežama, pa ipak – mnogi nisu verovali da je u pitanju ista kuća.

Dotrajala kuća s velikim imanjem, prozivana je najružnijom u ulici, i već je na prvi pogled bilo jasno koliko ih posla čeka – a u posao su ušli sami. Šona je otkrila da je sav posao, od poda do krova, odradio Žak, što se može i videti u njenim TikTok objavama.

Odgovarajući na komentare, Šona je podelila da je ceo proces trajao nešto više od dve godine, tokom kojih im se rodila i beba.

Sigurno nije bilo lako, ali – rezultat je zapanjujuć. To je sad moderna vila, prozračna i interesantna, a svaka prostorija je priča za sebe.

Ceo projekat je za svaku pohvalu, a šteta bi bila ne spomenuti prostrano crno kupatilo sa samostojećem kadom i velikim TV ekranom, ali i kuhinju koja je doživela najznačajniju transformaciju i postala srce kuće, a sve zahvaljujući velikom krovnom prozoru, kuhinjskom ostrvu i staklenim stenama koje se protežu celom širinom kuće, povezujući je sa spoljnim prostorom. U dvorištu su Šona i Žak napravili svoje „parče raja s elegantnim kaminom i prostorom za sedenje, prenosi Express.

Bonus video:

(Espreso/ Express/ Jutarnji list/ Prenela M.L.)