Evo šta je uradila..., Foto: Srećkovićeva/Twitter

VIDEO

REAKCIJA JELENE ĐOKOVIĆ U SEKUNDI KADA JE NOVAK POBEDIO: Govori koliko ga zaista voli, rasplakaćete se od sreće

Novak Đoković osvojio je sve što može u tenisu i dokazao da je najbolji teniser u istoriji. Publika u Srbiji, ali i širom sveta u trenutku pobede i ekstaze nije primetila reakciju Novakove supruge Jelene Đoković

Objavljeno: 05.08.2024. 18:20h

Novak Đoković koga su obuzele emocije posle pobede odmah je otrčao do boksa u kome su bili njegovi najbliži saradnici i porodica, pre svega supruga i deca. Međutim, nekoliko trenutaka pre toga mogla se jasno videti reakcija Jelene Đoković.

Dok su njegovi prijatelji, porodica i profesionalni saradnici slavili pobedu, Jelena je držala ruke na grudima i gledala svog supruga. Pratila je svaki njegov pokret i potez, a pre svega koliko je emotivno reagovao na Olimpijsko zlato. Nije ni stigla da se obraduje jer je upijala svaku emociju svog supruga.

Novakova deca u toku utakmice držala su srpske zastave i tako podržali ne samo tatu, već i čitavu reprezentaciju naše zemlje na ovim Olimpijskim igrama. Ćerka Tara nosila je transparent na kome je pisalo „Tata je najbolji“.

Đoković je posle osvojenog zlata rekao da je osetio svu ljubav i podršku porodice i nije skidao osmeh sa lica kada su ga reporteri pitali o transparentu koji je držala ćerka.

Bonus video:

(Espreso / Zadovoljna.rs / Prenela: I.O.)