Pevačica, Foto: Instagram/ sandraafrika

mačka

Evo kako fatalna zavodnica uživa na jahti: Pokazala vrelo telo, a bujne grudi samo što ne prsnu, kako je samo dobra

Pevačica godinama već važi za veoma atraktinu ženu

Objavljeno: 05.08.2024. 16:58h

U izazovnom kupaćem kostimu leoparda Sandra Afrika dala je govorila je za medije i to na jahti za moju kaže da ipak nije njena.

- Pa nije moja, ovo je Mikišina jahta. Mislim jahta.. Ovo je brod, šta li je. Brodić. Pa šta?

Uglavnom je u korektnim odnosima sa kolegama, međutim, dugo je imala nesuglasice sa Đanijem. Nedavno su ih rešili, a sada je između njih dvoje sve u najboljem redu:

foto: Kurir televizija

- Da, ali ja uvek priđem. Nemam taj problem, pogotovo kada nisam kriva, znaš. Kada nisam nešto kriva i kada nisam nikom ništa, nažalost, uradila, tako da, naravno nemam taj problem, to prvo. A drugo, mi smo se, da kažem, pomirili davnih dana, tako da nije to sada ništa. Ja sam se samo javila. To veče radili smo zajedno i naravno da sam se javila i to je bilo to. Eto njemu je to veče bio rođendan što nisam znala. Da sam znala, čestitala bih mu, ali evo, ovom prilikom mu čestitam, nek si nam živ i zdrav!

foto: Kurir televizija

Dosta se pisalo o emotivnom statusu Sandre Afrike, povezivana je sa brojnim frajerima, a sada nam otkriva pravu istinu.

- Moj status je: slobodna! Ništa, bukvalno.

Sandra se zapitala gde je gospodin pravi

- Gde je taj i ko je taj, koji bi bio sa mnom? Ja celo leto radim, svaki dan radim. I kako će sada taj jadan dečko s tim da se nosi? Zamisli da se on zabavlja sa mnom pa jedan dan Makedonija, jedan dan Hrvatska, pa Bosna, pa onda opet Crna Gora itd.. Treba da putuje sa mnom, šta?

Bonus video:

(Espreso/Kurir/Milan Vučković/prenela:B.S.)