Vučijak i beba, Foto: X / Yoda4ever

ŠOK

ŠOK! Roditelji zatekli vučijaka i bebu u ovom položaju! (VIDEO)

Svi su čuli barem za jednu priču o psu i detetu i njihovoj neraskidivoj vezi

Objavljeno: 05.08.2024. 13:51h > 14:13h

Rečenica da je "pas čovekov najbolji prijatelj" potiče još iz 1870. godine kada je komšija ubio psa svog komšije. Na sudu je vlasnik psa izjavio da: „Jedini apsolutni, nesebični prijatelj koji čovek može da ima u ovom sebičnom svetu - onaj koji se nikada ne pokaže nezahvalnim ili izdajničkim - je njegov pas“.

Svi su čuli barem za jednu priču o psu i detetu i njihovoj neraskidivoj vezi. Sa eksplozijom društvenih mreža i popularnim snimcima sve se češće, takoreći svakodnevno susrećemo, sa snimcima prvih susreta beba i ljubimaca.

Snimak vučijaka i bebe i njihove veze obišao je internet uzduž i popreko. Na snimku koji su zabeležili roditelji, a koji su sve vreme ćutali jer nisu hteli da prekinu trenutak povezivanja između bebe i psa, nasmejana beba gleda u vučijaka koji posle nekoliko sekundi spušta glavu da lizne bebu, a potom leže ispred bebe kako bi naslonili glave jedno na drugo.

Video koji je potpisan sa „već su najbolji prijatelji“ ima preko pola miliona pregleda i dvesta komentara na X-u (bivši Tviter).

Istraživanja koja je sproveo „Time Magazine“, pokazala su da život sa psima donosi brojne koristi kao što su duži životni vek, niži rizik od kardiovaskularnih bolesti, smanjenje alergijskih reakcija i astme kod dece. Ove prednosti su ostvarive samo ako se psu pruža ljubav i pažnja.

Bonus video:

(Espreso / Nova / J.R)