Foto: DJ Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

nije nešto?

Raspustila grudi, obukla polutange, prizor sa jahte šokira: Albanka nije smerna, a afera sa mužem i danas patosira

On je pažljjvo foto-aparatom beležio zanimljive momente

Objavljeno: 05.08.2024. 12:51h

Pevačica albanskog porekla Rita Ora boravi ovih dana na Ibici sa suprugom, rediteljem Taikom Vaititijem i glumicom Džodi Tarner - Smit. Poznata družina krstari luksuznom jahtom, a muzička zvezda ni ovo leta ne beži od izazovnijih kupaćih kostima.

Rita Ora fotografisana je u metalik zelenom kupaćem kostimu, sa polutangom kao najprovokativnijim detaljem. Sličan modni izbor imala je i Džodi Tarner - Smit, dok se Ritin suprug za sada nije pojavio golišav pred paparacima.

On je pažljjvo foto-aparatom beležio zanimljive momente, dok je pevačica punom parom uživala u letu.

Zabavlja sefoto: DJ Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rita i Vaititi (46) venčali su se u tajnosti u avgustu 2022. bgodine, a onda su nastavili da se skrivaju od javnosti. Mnogi su zbog toga čak i dovodili u pitanje njihovu svadbu. Tajnovito se Rita i poznati reditelj vole od samog početka njihove veze koja traje od 2021. godine. Ali su u međuvremenu promenili taktiku, pa se sve češće pojaljuju zajedno u javnosti.

Pevačica albanskog porekla je u septembru 2022. na iznenađenje mnogih pričala o suprugu: "Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla". Napomenula je da su joj, kada je brak u pitanju, uzori roditelji od čijeg venčanja je prošlo 30 godina.

Rita je na ovaj način naglasila da je Taika pravi muškarac za nju, ali je na neki način ponizila bivše partnere.

foto: DJ Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, kada se pogleda njena ljubavna prošlost, tu su veze sa Kalvinom Harrisom sa kojim je više puta bezuspešno obnavljala romansu i sa Luisom Hamiltonom. Veliki skandal je pokrenula kada je flertovala sa sinom Viktorije i Dejvida Bekama Bruklinom Bekamom, a zatim se navodno umešala i u brak slavnog para. Šuškalo se i da je glumica Nikol Kidman primetila sporne detalje između Rite i svog supruga Kita Urbana na snimanju emisije The Voice Australia".

Najburniju vezu imala je sa Robom Kardašijanom, koji ju je posle raskida optužio da ga je prevarila sa 20 muškaraca, uzvratila mu je rekavši da su imali otvoren odnos. Brat Kim Kardašijan je teško podneo taj emotivni krah a kako je utehu pronalazio u hrani, došao je do kilaže od 135 kilograma.

Buran je bio i njen odnos sa reperom A$APOM Rokijem koji je za "Bi-bi-si" rekao da je imao aferu sa Ritom, a onda ju je sramno izvređao u pesmi "Better Things". Kasnije se izvinjavao tvrdeći da njegova namera nije bila da ponižava žene.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Afera sa suprugom i glumicom?

Fotografija iz 2021. na kojoj Rita Ora i glumica Tesa Tompson ljube reditelja Taiku Vaititija izazvala je pravi skandal i bila je povod za glasine da su njih troje tada bili u vezi. Šta se zapravo dogodilo u Sidneju?

"Bukvalno – ta slika je samo slika prijatelja koji se dobro zabavljaju. Taika i Tesa imali su "ludi" raspored i samo su se opuštali", rekla je Rita za GQ.

Pomenuti trojac je na fotografiji iz Sidneja izgledao veoma blisko. I dok je Rita čekala dve godine da prokomentariše aferu, reditelj je to učinio još 2021. pa je odgovarajući na pitanje da li ga je skandal uznemirio rekao: 'Ne baš. Mislim da u svetu interneta sve nestane prilično brzo. I takođe: "Da li je to tako velika stvar?". Ne, ne stvarno. Nisam radio bilo šta loše. Sve je u redu".

Pevačica i glumica i danas su prijateljice.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)