Foto: Privatna arhiva

SVAKA ČAST

U Parizu se orila pesma “Ovo je Srbija”, ljudi ne prestaju da bruje o lepo Ljubici: Posle Novaka je ona glavna tema

Ona se oglasila nakon Novakove velike pobede za naš portal

Objavljeno: 05.08.2024. 10:18h

Operski umetnici Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić nastupili su petak u Srpskoj kući u Parizu pri Olimpijskim igrama uz klavirsku pratnju Lazara Marića.

Pred ovaj značajan koncert pojavili su se na poziv naše ambasadorke Ane Hrustanović u rezidenciji srpske ambasadorke, koja je okupila značajne privrednike iz Srbije, kao i rukovodstvo privredne komore Srbije.

Na opšte iznenađenje svih prisutnih usred Pariza orila se pesma “Ovo je Srbija” koju su naši umetnici poklonili zvanicama naše ambasadorke.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Nastupom u Srpskoj kući opravdali su poverenje ministrstva kulture Republike Srbije i predstavili našu umetnost kroz pažljivo biran repertoar na ovako značajnom mestu u Parizu. Tom prilikom je za naš portal progovorila i Ljubica, budući da je oduševila sve svojim izgledom, kao i glasom.

Novak Đoković popeo se na olimpijski tron i zlatnom medaljom u Parizu ispisao istoriju. To je bio povod da cela Srbija slavi, a slavila je i Ljubica.

Ona se oglasila nakon Novakove velike pobede za naš portal i izjavila sledeće:

"Pored Nikole Tesle, Mihajla Pupina i ime Novaka Đokovića vekovima će veličati Srbiju u Svetu. Neizmerno hvala Novaku za radost koju donosi svom narodu", rekla je ona za Espreso.

Novak Đokovićfoto: VITALII KLIUIEV / imago sportfotodienst / Profimedia

Zanosna crnka je na nastupu nosila veoma elegantnu i luksuznu haljinu koja je savršeno pokazala i njenu vitku liniju, a Ljubica nam je otkrila i čiju kreaciju je nosila.

"U Srpskoj kući u Parizu nastupila sam u haljini našeg dizajnera Igora Ivanovića".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / Milica Stanimirović)