Ana I Bastijan, Foto: Printskrin/Instagram/anaivanovic

pažnja

Ova slika je otkrila istinu o odnosu Ane Ivanović i muža: Uhvaćeno kako se ponašaju jedan prema drugom, sve gori

like poput ovih, sa Anom i Švajnštajger u glavnim ulogama, gledali smo i na početku njihove veze, pre više godina.

Objavljeno: 05.08.2024. 08:23h > 08:29h

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su proslavili 40. rođendan bivšeg nemačkog fudbalera koji je rođen prvog avgusta, i to koncertom čuvene Adel. Slavna Beograđanka podelila je sa fanovima na Instagramu detalje.

Bastijan Švajnštajger uputio se na koncert Adel u sportskom izdanju dok je njegova supruga Ana Ivanović bila elegantnija. Bivša teniserka je odavno odabrala modni manir koji njoj najbolje pristaje i iz sezone u sezonu odlično prati trendove i usklađuje ih sa svojim ukusom.

Čuveni par najčešće uspe i da se uskladi na modnom polju, a ovaj put je ta spona bila najočiglednija po izboru obuće. Ana i omiljeni sprski zet nosili su identične bele patike. Dok skrolujete slike iz MInhena, naićete i na fotografiju na kojoj Ana drži svog muža za ruku i nasmejani i rekli bismo, prilično srećni poziraju za još jednu uspomenu.

Fotografije neretko umeju da kažu više od milin reči, kao što je i ovde bio slučaj. Slike poput ovih, sa Anom i Švajnštajger u glavnim ulogama, gledali smo i na početku njihove veze, pre više godina.

Podsećanja radi, par je u braku od 2016. godine i ima trojicu sinova. Sredinom prošlog meseca proslavili su osmu godišnjicu braka, a venčali su se u jednom od najromantičnijih gradova na svetu, Veneciji.

Pre veze sa Anom Ivanović čuveni Nemac voleo je ovu zemljakinju. Ostala je zanimljiva priča, a Švajnija je nakon razlaza sa bivšom devojkom čekala životna prekretnica koju mu je donela romansa sa proslavljenom Srpkinjom.

(Espreso/blic žena/aprenela PV.)