Asmin Durdžić, Foto: RTV Pink printscreen

au šok

"Nora nema oca!" Asmin Durdžić sve šokirao izjavom: Brutalno opleo po Aneli i njenoj porodici, svi u neverici...

Asmin nije birao reči kada je u pitanju porodica Ahmić

Objavljeno: 04.08.2024. 20:15h

Asmin Durdžić brutalno je reagovao na reči njegove bivše partnerke, rijaliti učesnice Aneli Ahmić, a tiču se njihove ćerke Nore.

Ona se dotakla rečenice koju je Stanija jednom prilikom izgovorila, a sada je biznismen otkrio pravu istinu i odakle je ona zapravo potekla, a potom šokirao sve izjavom.

- Ta mentalno poremećena klošarka treba da shvati da je njena majka Jasmina Ahmić ušla u "Elitu" za Novu godinu i rekla da Nori svako daje po marku, dve u tramvaju!!! Njena majka je to izjavila, ne ja, ne Stanija, ja sam samo rekao jeb**e pričao kao da Nora prosi!! I Stanija je ponovila reči Jasmine Ahmić! Taj ološ od Ahmićke treba da shvati da Nora nema oca zbog njenog jezika i jezika njene sestre i majke! Izgovarale su stvari preko kojih ja nikad preći neću - rekao je Asmin, pa dodao:

Asmin Durdžić poručio da nora nema ocafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Stanija im ni za šta nije kriva, htele su popularnost, dobile su je, neka se zahvali Staniji i meni za ulazak u rijaliti, za slavu i 50.000 evra i neka odj**e iz našeg života i prestane tražitim u drugim ljudima krivicu!! Neka sad prosi po tiktoku umesto po tramvaju - bio je brutalan Asmin za Pink.rs.

Bonus video:

(Espreso/Alo/Đ.M. Prenela: I.R.)