Voditeljka, Foto: Printscreen:instagram/Dragana_katic

čestitamo

Najpoznatija srpska voditeljka proslavila rođendan: A evo i kakvo iznenađenje joj je priredila draga osoba

Voditeljka se oglasila na društvenim mrežama

Objavljeno: 03.08.2024. 16:16h

Voditeljka Dragana Katić juče je proslavila 59. rođendan.

Dragana se tim povdom oglasila na društvenim mrežama gde je istakla da je zahvalna na svemu što je naučila.

- Danas, na Svetog Iliju, pre 59 godina sam se rodila. Hvala mojim roditeljima na životu i ljubavi jer sam naučila kako svoju decu i prijatelje da gajim i volim - napisala je voditeljka.

Ubrzo su usledile i čestitke i pokloni, a Dragana je pokazala da ju je njena koleginica Vesna Milanović iznenadila predivnom tortom koju joj je poklonila.

foto: Printscreen Instagram/dragana_katic

Podsetimo, Dragana Katić često ističe da je najponosnija majka. Blizance je dobila sa 30 godina i kako je istakla u jednom intervju, zrelo i odlučno je shvatila da želi da se razvede i da nastavi sama da brine o svojim sinovima. Njen suprug je do saobraćajne nesreće koju je doživeo bio veoma prisutan u odgajanju zajedničke dece, ali je Dragana u celoj priči imala glavnu ulogu.

- Kada sam odlučila da budem samostalna majka jedan deo moje familije je primio to sa nekom zadrškom i nije baš bilo prijatno kako će oni nekome to da kažu, međutim, ja sam njima vrlo lepo jasno i glasno objasnila da svako bira svoj životni put, da se nekom zalomi ovako, nekom onako... Meni se desilo ovako i to je to.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)