Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

propalo...

Ništa od željenog pojačanja za Crvenu zvezdu...

Iako su crveno-beli bili spremni da plate veliko obeštećenje, na adresu kluba sa Malog Kalemegdana stigao je odgovor ''ne'' od njegovog kluba

Objavljeno: 03.08.2024. 10:42h

Bivši igrač Crvene zvezde, a sada član Fenerbahčea Marko Gudurić, bio je želja kluba sa Malog Kalemegdana ovog letnjeg prelznog roka.

Delije su se nadale da će se reprezentativac Srbije vratiti u klub čiji je dres nosio od 2013. do 2017. godine.

Zvezda je bila spremna da plati veliku cifru novca za Gudurića, ali je turski klub ostao stava da neće pustiti srpskog beka koji je vezan ugovorom za Fenerbahče do 2026. godine.

Marko Gudurić u dresu Srbije foto: Starsport

Zvezda je u međuvremenu dovela Ajzea Kenana, Kodija Milera Mekintajera, Uroša Plavšića, Majka Dauma, Nikolu Kalinića i Ognjena Dobrića, dok je ugovore produžila Džoelu Bolomboju i Rokasu Giedraitisu.

Gudurić se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije u Parizu na Olimpijskim igrama, gde se bori sa medalju zajedno sa saigračima na čelu sa Svetislavom Pešićem i ostalim saradnicima.

Ipak, njegove partije su daleko od onih koje je znao da pruža što u nacionalom dresu, tako i u klupskom.

Gudurić je u porazu Srbije od Sjedinjenih Američkih Država utakmicu završio sa svega dva skoka i jednom asistencijom, bez postignutog poena...

Na meču ''orlova'' koji su savladali selekciju Portorika, imao je malo bolju partiju gde je zabeležio šest poena sa po dva skoka i asistencije.

Daleko je Gudurić od svoje prepozntljive forme...

Trenutno se čini, po svemu viđenom, da su crveno-beli našli mnogo bolje igrače na njegovoj poziciji.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga