Porodica, Foto: thenelonsofficial/Instagram / Drustvene mreze

užas

Snimali se nasmejani, a zatim je usledio užas: Odmah posle toga su svi umrli! Teška sudbina čuvene porodice (VIDEO)

Snimak prikazuje poznatu porodicu ispred aviona koji se nedugo potom srušio

Objavljeno: 02.08.2024. 18:52h

Sedmoro ljudi poginulo je u avionskoj nesreći u Vajomingu krajem juna, od čega četvoro članova porodice čuvene američke gospel grupe “Nelons”, a sada je objavljen njihov poslednji snimak ispred letelice u kojoj su stradali.

U jezivoj nesreći poginuli su Džejson i Kelin Nelon Klark, njihova ćerka Amber i njen suprug Nejtan Kistler, kao i saradnica porodice Melodi Hodžis, pilot Lari Hejni i njegova žena Melisa. Četvrti član “Nelonsa” i druga ćerka Džejsona i Keli, Otom, nije bila u avionu.

Gospel porodica objavila je svoj poslednji snimak na “Instagramu”. Na njemu se vide stradali članovi porodice kako stoje ispred aviona koji se kasnije srušio iznad Vajominga 26. jula. Poginuli su svi u avionu.

Nasmejani pozirali ispred aviona

Poslednji snimak je objavljen kad je porodica sletela u Nebrasku, kako su beležili svoje putovanje do kruzera na Aljasci, jer su planirali da se priključe krstarenju.

“Ovo je kao poslednji oproštaj. Oni se sada goste u Raju”, rekao je jedan od korisnika “Instagrama” u komentaru ispod snimka.

Na snimku se vide nasmejana lica ispred aviona.

- Na putu smo. Upravo smo sleteli u Nebrasku – čuje se kako kaže otac porodice Džejson Nelon Klark i dodao da je sledeća stanica u Montani.

Rekao je da planiraju da jedu u Bilingsu u Montani jer se “kod njih sve vrti oko hrane”. Uzrok avionske nesreće još nije objavljen, navodi portal Heavy.com.

“Da su samo znali da niko od njih neće preživeti ovo. Naši planovi su ništa u poređenju sa Božjim”, jedan je od komentara uz poslednji snimak porodice na “Instagramu”.

“Najomiljenija gospel porodica u Americi”

Menadžment grupa “Gejter”, koja je u saopštenju na “Fejsbuku” 26. jula potvrdila smrt članova porodice, navela je u saopštenju da su Nelonovi bili “jedna od najomiljenijih gospel porodica u Americi”.

“Jedna od najomiljenijih gospel porodica u Americi, Nelonovi, imali su tragičnu, fatalnu avionsku nesreću u petak popodne na svom putu do Aljaske na krstarenje sa ‘Gejter homkaming kruzom’”, navela je grupa, dodajući da Nacionalna agencija za bezbednost transporta istražuje slučaj.

“Otom, najmlađa ćerka Džejsona i Keli, i njen suprug Džejmi Stritman nisu bili u avionu i bezbedno su stigli u Sijetl. Oni su obavešteni o nesreći. Odvedeni su u hotel u kojem su se okupili umetnici sa Bilom i Glorijom Gejter da se mole, pevaju i zagrle ih u njihovoj žalosti, obećavajući im podršku u slučaju bilo koje potrebe”.

“Otom i Džejmi će se zasad vratiti u kuću Kelinog brata Toda Nelona i njegove žene Ronde da započnu teške zadatke koji su pred njima”, dodaje se.

Ćerka zahvalila ljudima na podršci

Otom Nelon Stritman je u saopštenju izrazila žalost zbog smrti roditelja i sestre, kao i drugih u avionu.

“Kao što su mnogi od vas već čuli, moj otac i majka su, zajedno sa mojom sestrom Amber i zetom Nejtanom, kao i dragim prijateljima Melodi Hodžis, Larijem i Melisom Hejni, imali tragičnu avionsku nesreću… Hvala vam na vašim molitvama upućenim meni, mom suprugu Džejmiju i našem sinu koji će se uskoro roditi… Cenimo vašu ljubav i podršku”, navela je Otom.

Bonus video:

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)