Foto: Cathy Gibson, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

ŠOKANTNO

Sinu oblači haljinice, sa 3 godine je shvatila da... Ove fotografije su izazvale bes naroda: Šta je, bre, ovo?

Ljudi negativno komentarišu njen potez

Objavljeno: 02.08.2024. 14:30h

Šarliz Teron godinama trigeruje svetsku javnost odevanjem i ponašanjem straijeg usvojenog sina - kog ona naziva svojom ćerkom i ponosno u javnosti ističe da je majka dve devojčice.

Naravno, slavna glumica nije sama odredila da dete u najmlađim godinama odgaja i oblikuje u skladu sa ličnim preferencijama, već joj se Džekson sa tri godine sam obratio.

U jednoj emisiji Šarliz Teron (48), koja se nikada nije udala i, po sopstvenom priznanju, pronašla partnera koji bi mogao da bude otac njenog biološkog deteta, istakla je da sina odgaja kao ćerku i da je "Džekson devojčica isto koliko i njegova sestra Ogust".

Džeksonfoto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"I ja sam mislila da je on dečak, ali onda me je sa tri godine pogledao direktno u oči i rekao mi: "Ja nisam dečak". I eto, sad imam dve devojčice kojima želim da u životu postignu sve što žele. Nije na meni da odlučujem o njihovom polu. To prepuštam njima", rekla je slavna glumica.

Šarliz svog Džeksona oblači isključivo kao devojčicu, pa ga neretko možemo videti u suknjicama i haljinicama. Takođe, i frizura koju nosi je tipična za devojčice - duge kikice ili skupljeni razbaruženi rep na temenu. I izgleda srećno.

FOTO: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Doug Peters / PA Images / Profimedia
FOTO: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: EPA/ Nina Prommer
FOTO: EPA/ Nina Prommer
FOTO: EPA/ Nina Prommer

Ipak, svetska javnost nije previše blagonaklona u vezi sa njenim vaspitnim metodama, pa je često kritikuju, pogotovo kada paparaco fotografi ovekoveče i plasiraju u medije njihove intimne trenutke ili opuštene šetnje, gde u prvi plan gotovo uvek dođe izgled njenog starijeg deteta - Džeksona.

foto: 4CRNS, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Šarliz, koja je, kako se trenutno šuška, izgubila glavu za Aleksom Dimitrijevićem, čovekom sa naših prostora, želela je da je deca zauvek podsećaju na zemlju iz koje potiče, a to je Južnoafrička Republika. Upravo je to bio razlog zbog kog je u svoj dom 2012. godine iz Južne Afrike dovela malenog Džeksona, a tri godine kasnije i jednu tamnoputu devojčicu iz Sjedinjenih Američkih Država, koju je nazvala Ougst.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)