Željko Obradović, Foto: Starsport

RADIO ŠTA JE HTEO!

Partizan ostaje bez monstruoznog pojačanja? (Foto)

Crno-beli na potezu

Objavljeno: 02.08.2024. 13:15h

Košarkaška reprezentacija Brazila razblila je Japan sa 102:84 u trećem kolu B grupe Olimpijskih igara i ostvarila je prvu pobedu u Lilu.

Maestrealnu i jednu od najboljih, ako ne i najbolju partiju karijere pružio je Bruno Kaboklo, još uvek samo formalno centar Partizana.

Dominirao je, radio šta je hteo protiv Azijata i na kraju je za 29 minuta upisao dabl-dabl od čak 33 poena i 17 skokova uz jednu asistenciju za indeks 43.

"Karioke" sada čekaju rasplet u ostalim grupama kako bi se saznala konačna koš razlika jer u Pariz idu po dve najbolje selekcije iz grupe.

Kartu za prestonicu Francuske čekiraće i dve najbolje trećeplasirane selekcije, a tu svoju šansu traži ekipe Ace Petrovića.

Od 21.00 u ovoj grupi se za prvo mesto bore Nemačka i Francuska i logično, poraženi će biti drugi.

Zakucavanje Bruna Kabokla na utakmici Japana i Brazila u Lilufoto: Sameer AL-DOUMY / AFP / Profimedia

"Samuraji" su igrali bez Ruija Hačimure iz Los Anđeles Lejkersa što je Bruno Kaboklo iskoristio na najbolji mogući način.

Centar se nada da će ovim mečevima sebi obezbediti povratak u NBA jer sasvim sigurno ne želi da i dalje nosi crno-beli dres.

Bruno Kaboklo na utakmici Japana i Brazilafoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

I Crvena zvezda je imala predstavnika na parketu pošto je Jago Mateus za 16 minuta upisao sedam poena i po četiri skoka i asistencije.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)