Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

zanimljiva odluka

Seča u Partizanu: Stanojević precrtao trojicu, za jednog je potpuni šok!

Šta će reći Grobari na ovo?

Objavljeno: 02.08.2024. 13:10h

Posle najteže eliminacije u istoriji Partizana i poraza u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Dinama iz Kijeva ukupnim rezultatom 9:2, trener crno-belih Aleksandar Stanojević izrekao je bolnu istinu. Njegov tim nema kvalitet za Evropu, pa čak ni za bitke za vrh Superlige.

Između redova je provukao da nije on selektirao ovu ekipu već njegov prethodnik Igor Duljaj, a najavio je i da će neki fudbaleri morati da napuste Humsku. Zato što jednostavno nemaju ono što je potrebno njegovim fudbalskim zamislima.

Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Kako saznaje MaxBet Sport, prva Stanojevićeva seča podrazumeva trojicu fudbalera. Frenk Kanute je otpisan još na početku sezone i ne upada u tu kategoriju, a njegovim stopama će mladi Aleksa Janković. Krilni napadač nije u planovima trenera i može da traži novu sredinu.

Leonard Ovusu je kriminalnim izdanjem protiv Dinama u Humskoj (0:3) potpisao sebi odlazak iz Humske. Treći fudbaler je pomalo iznenađenje. Pre svega zbog sume koja je za njega izdvojena. Naime, i Jung Džun Goh spada u grupu igrača koji su razočarali Stanojevića.

Fudbaleri Partizana foto: Fot. Kacper Pacocha / 400mm.Pl / Zuma Press / Profimedia

Južnokorejac je u januaru plaćen 1,2 miliona evra Pohangu, a samo u slučaju ponude koja ne bi predstavljala veliki gubitak za crno-bele, mogao bi da ode iz Partizana. Nije uspeo Goh da se prilagodi od dolaska u Beograd, nije pružao partije koje su se od njega očekivale. Nije pravio razliku na terenu.

Partizan je i dalje u potrazi za “osmicom”. Sužena je pretraga na trojicu fudbalera, ali su finansije problem kluba iz Humske.

Bonus video:

Espreso / MaxBet sport / Prenela: Iva Krga