Novak Đoković, Foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedi

ZANIMLJIVO

Bio u suzama zbog Novaka, a sada povukao ovaj potez pred meč sa Musetijem, pa sve šokirao!

Presekao je

Objavljeno: 02.08.2024. 11:37h

Novak Đoković savladao je svog ''starog znanca'' Stefanosa Cicipasa sa 2:0 i plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu gde će se za medalju boriti protiv Lorenca Musetija koga je nedavno pobedio u istoj fazi takmičenja, ali na Vimbldonu.

Nekoliko minuta nakon meča, oglasio se otac srpske atletičarke Angeline Topić, Dragutin, na Instagramu emotivnom objavom uz sledeću poruku:

Dragutin Topić foto: Starsport

- Sprcao sam, baš tako kao što čitate, SPRCAO, svoj život u ovaj JEBENI sport! Novaka ćemo da pravimo od govana, a On CAR, IMPERATOTOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E beka si Nole NOLE, moj si,, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš QRC, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno… – poručio je Topić.

Ipak, 12 sati kasnije, pred duel Musetija i Novaka, nekadašnji atletičar i sada trener Angeline, odlučio je ukloni objavu sa Instagrama.

Podsetimo, Novak Đoković će se od 19 časova na stadionu ''Filip Šatrije'' sastati sa Lorencom Musetijem gde će pokušati da Srbiji obezbedi drugu medalju na Igrama u Parizu, a sebe dovede korak bliže ostvarenju sna, odnosno zlatne i jedine medalje koja mu fali u velikog i bogatoj karijeri.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga