Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŠTA JOJ BI?

Ženo, šta se dešava sa tobom? Opet izašla gola na ulicu: Prolaznici u neverici, sve se ocrtalo i baš je degutantno

Ponovo bez brushaltera u javnosti

Objavljeno: 02.08.2024. 09:41h > 10:15h

Providna haljina u boji kože, bujne grudi bez brushatera i crne tange... Ko u ovakvom izdanju sme da izađe iz kuće? Pa, samo Bjanka Ćensori.

Supruga kontroverznog repera Kanjea Vesta, ne planira da se obuče, te je i ovoga puta uhvaćena i šokantnom izdanju.

Bjanka je navikla da šokira sve i pokazuje i više nego što je potrebno ljudima.

Ovog puta je jedva prikrila svoje grudi oskudnim kostimom bež boje koji se skroz providi, a ispod kog nije imala brushalter.

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na sve to, njene crne tange su pale u drugi plan, budući da je haljina koja ništa ne može da sakrije pokazala njene ogromne grudi.

Podsetimo, Kanje i Bjanka ne prestaju da šokiraju javnost, a mnogima je degutantno kada ih vide u čudnim izdanjima. U jednom momentu su se čak i ugostitelji digli na noge, te istakli da ih više neće usluživati u takvim izdanjima. Možda su pretnje urodile plodom, ko će znati.

Kanje i Bjanka ne prestaju da šokiraju javnostfoto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ako sam ja vlasnik bilo kog objekta u koji ovaj par namerava da uđe, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", "Kako ijedan pristojan restoran može da prihvati gosta koja to nosi? Čak i supermarketi leti imaju natpise koji savetuju da majice moraju da se nose iz higijenskih razloga jer muškarci znaju da dođu bez majice u kupovinu", smatraju jedni, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se i brojni drugi ugostitelji složili.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)