Zorana Arunović i Damir Mikec, Foto: EPA/VASSIL DONEV

bruka

Nezapamćen skandal: Optužuju Zoranu i Damira da su na prevaru uzeli zlato!

Osporavaju im istorijski uspeh u Parizu

Objavljeno: 01.08.2024. 17:33h > 17:38h

Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec doneli su Srbiji prvo zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Taj podvig naših sportista koji godinama dominiraju svetskim streljaštvom je propraćen na skandalozan način od strane jednog bosanskog medija.

- Nečasne radnje iza leđa: Otkriveno kako su Srbi prevarili sve i uzeli zlato u Parizu - naslov je sramnog teksta na portalu Sportsport.ba.

Zorana i Damirfoto: ALAIN JOCARD / AFP / Profimedia

- Goran Mikec je pratio meč sa tribina i u ruci držao čegrtaljku koju je koristio da dekoncentriše rivale i da daje signale srpskim takmičarima kada da traže tajm-aut i da prekinu nalet turskih predstavnika. Dok su Zorana i Damir bili fokusirani na takmičenje, Goran i Jelena Arunović bili su zaduženi za taktiku koja možda prelazi okvire sportskog ponašanja - navodi se u tekstu.

Tu se bosanski portal nije zaustavio.

- Dok su se Zorana i Damir fokusirali na streljaštvo, Goran i Jelena su bili zaduženi možda i za taktiku koja prelazi okvire sportskog ponašanja. Tako je Goran koristio čegrtaljke kako bi dao signal Jeleni kada da traži pauzu. Sve to je rezultiralo preokretom srpskih sportista i osvajanjem zlatne medalje. Interesantno da je Jelena Arunović zbog svog ponašanja i dobila žuti karton što je priznala poslije završenog dvoboja - navodi se u skandaloznom tekstu.

Bonus video:

(Espreso sport/Sportsport.ba)