Foto: Printscreen Instagram/jlo

rekao je sledeće

"Ja sam bio muž broj jedan i rekla je da sam ljubav njenog života" Njen razvod je glavna tema, a oglasio se i bivši

Istakao je da pevačica voli da se zaljubljuje i da je bila verena šest puta

Objavljeno: 01.08.2024. 14:54h

Prijatelji bliski bračnom paru potvrdili su da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode. Iako su dugo pokušavali da se pomire, a mesecima se brujalo o njihovom odnosu na kraju je došao kraj.

I dok svi pokušavaju da pronađu zvanični razlog razvoda, internetom se širi izjava prvog muža Dženifer Lopez koji je još pre dve godine rekao da brak neće potrajati.

- Dženifer voli da je zaljubljena; bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri. Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je isto da sam ljubav njenog života - kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek.

Dženifer Lopez je takođe bila udata za Krisa Džada i zvezdu latino muzike Marka Entonija koji su mudro ćutali.

Ko je prvi muž Džej Lo?

Inače, kubanski perač sudova koji je postao povremeni glumac ukrao je pevačicino srce pre 27 godina. Radeći u restoranu u Majamiju u vlasništvu Glorije Estefan, Ojani je očarao Lopezovu.

Nakon burne romanse, par se venčao u februaru 1997, ali to nije dugo trajalo - sledeće godine njihov brak se raspao. Sada živi miran život van reflektora, ali se ipak izjasnio o poslednjem bračnom putovanju svoje bivše ljubavi.

- Želim njoj i Benu sve najbolje, ali nisam uveren da će to potrajati. Dženifer voli da je zaljubljena; bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri.

Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njenog života - kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek - rekao je 50-godišnjak za kojim žene i danas uzdišu za MailOnline.

Ali izgleda da je Dženifer skroz zaboravila na prvo venčanje sa Ojanijem.

- Udavala sam se tri puta, jednom sam bila udata devet meseci i jednom 11 meseci, tako da ne brojim udaje - izjasnila se ona svom Jutjub kanalu.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/I.M./prenela:B.S.)