Foto: EPA/FEHIM DEMIR EPA/FEHIM DEMIR

SVE JE REKLA

Otkrivena velika tajna pisama princeze Dajane: Opisala je svaki odnos do detalja - decu će ove reči užasno pogoditi

Princeza Dajana je sve opisala u svojim pismima koji su sada na aukciji

Objavljeno: 31.07.2024. 22:27h > 23:51h

Kraljevski fotograf Artur Edvards otkrio je sve o odnosu Harija i Vilijama kada su bili deca, o čemu je pisala princeza Dajana u svojim pismima koja su sada na aukciji.

Ova pisma tačno oslikavaju blizak odnos dečaka, a Dajana primećuje kako je Vilijam obožavao svog mlađeg brata, obasipajući ga zagrljajima i poljupcima.

Njihovo detinjstvo bilo je ispunjeno zajedničkim avanturama i aktivnostima poput skijanja, vožnje vodenim skuterom i letenja avionom.

Bili su nerazdvojni, podržavali su jedno drugo i u igri i u dobrotvornom radu.

foto: EPA-EFE/LAJOS SOOS HUNGARY OUT

Artur Edvards je za "The Sun" rekao:

- Vilijam obožava svog malog brata i celo vreme provodi beskrajno grleći i ljubeći Harija. Bili su jako bliski. Mislim, sve su radili zajedno. Jednostavno su bili nerazdvojni.

Ali, Edvards je izrazio tugu zbog njihove trenutne otuđenosti, sugerišući da bi Hariju dosta pomoglo da ponovo pročita majčina pisma kako bi preispitao svoj odnos sa Vilijamom.

- Ako Hari pročita jedno od tih pisama svoje majke, možda će razmisliti o tome kakav će biti u budućnosti prema svom bratu. Hari je ovde mogao da ima sjajan život. Ovde su ga poštovali, mediji, nacija, su ga jako voleli.

Bonus video:

(Espreso/informer/T.M.)