Nada Topčagić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

da li je ona razlog?

Nada Topčagić ipak ne donosi sreću? Naši gube posle hita Jutro je?

Kako li će reagovati folk zvezda?

Objavljeno: 31.07.2024. 22:14h

Za svaku pevačicu i pevača je čast kada se pesma koju oni izvode čuje na Olimpijskim igrama. U Parizu najčešće se puštaju dve pesme naših pevača - "Jutro je" Nade Topčagić i "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje.

Ali gledaoci na društvenim mrežama se pitaju da li su ove pesme donele sreću našim sportistima.

Juče su naši odbojkaši izgubili od Slovenije. U toku utakmice je pušten najveći hit Nade Topčagić, a naši reprezentativci su na kraju poraženi.

Nada Topčagić ne donosi sreću našim sportistimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas su odbojkašice izgubile od Amerikanki. Amerikanke su povele sa 2:0 po setovima, ali su Srpkinje uspele da izjednače. Pred finiš utakmice puštena je pesma "Jutro je", a peti set su dobile odbojkašice SAD, pa je konačno bilo 3:2 za naše protivnice.

Nada Topčagić ne donosi sreću našim sportistimafoto: Printskrin/RTS

Basketaši su sinoć slavili u utakmici protiv Amerikanaca. Ali pesma "Jutro je" je puštena nakon odigrane utakmice, ali već danas Srbi su neočekivano poraženi od Kineza, pa se već sada komentariše da li ovaj hit donosi sreću našim sportistima ili ipak ne. Ako ovu pesmu organizatori budu puštali i u pauzama, na utakmicama naših sportista u nastavku "Igara" u Parizu, onda ćemo imati priliku da proverimo da li će se popraviti statistika u prilog pesme "Jutro je".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso/M.V.)