Foto: Printscreen Instagram/sf__fashion__style

KURIR TV

Odakle im pare, a nemaju zanimanje? Ove Srpkinje su poznate samo zbog svojih muževa, nastao šok u emisiji

Voditeljka Milica Stanimirović govorila je o zanimanjima žena poznatih Srba i kako se one predstavljaju javnosti, a ko su zapravo.

Objavljeno: 31.07.2024. 16:30h > 16:33h

Na Kurir televiziji počela je sa emitovanjem nova emisija "Stars specijal", a već u prvom izdanju četvoro harizmatičnih voditelja otkrilo je brojne intrige koje prožimaju svet domaće zabave u poslednje vreme!

Voditeljka Milica Stanimirović govorila je o zanimanjima žena poznatih Srba i kako se one predstavljaju javnosti, a ko su zapravo, otkriveno je upravo u "Stars specijalu".

Prva žena koje se dotakla je najpoznatija “bivša žena” u Srbiji - Sonja Vuksanovic.

- Žena ima 2 bivša muža i to poznata. Žena živi punim plućima, ona putuje, kupuje silne stanove. Kad god otvoriš neki portal, novine, Sonja kupila stan. Odakle ti, bre, ženo, tolike pare? Da li može od butika toliko da se zaradi? počela je Milica pa objasnila znog čega ljude zanima sve u vezi žena poznatih koje nemaju neko konkretno zanimanje:

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

- Pošto radim na portalu, ja vidim da su sve žene poznatih muškaraca čitanije od svojih muževa. Narod zanima da vidi kako je moguće da ona tako lepo živi, a ne radi ništa. Hoću i ja tako. Odakle joj sve ovo? Gde je otišla sada opet kad njen muž radi…Narod voli da zaviri u tuđu kuću, a još ako tamo vidi zgodnu i lepu ženu gde ćeš bolje?

Pogledajte o kojim još poznatim damama koje nemaju neko zanimanje su govorili u emisiji:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso)