Foto: Printscreen Instagram/graciebon

DOMAĆIca

Ženo, da li si realna? Tračice samo što ne puknu od težine grudi, zadnjica će vas zabezeknuti, uzmite čašu vode

Ona je svoj izgled i unovčila

Objavljeno: 31.07.2024. 12:48h

Grejsi Bon je poznata infulenserka i zvezda sajta za odrasle koja svojom ogromnom pozadinom i kukovima ruši svakodnevno Internet!

Nju na Instagramu prati preko 7 miliona ljudi, a na njen izgled ne može niko da ostane imun. Ona je svoj izgled i unovčila, budući da Bon živi i od naplate vrućih sadržaja na OnlyFansu.

Ona je sada pokaztala kako izgleda u bikiniju koji je jedva uspeo nešto da prekrije, a ono što je zanimljivo je da su mnogi mislili da će u nekom trenutku bikini i pući, budući da je teško držati tolike atribute na mestu.

FOTO: Printscreen Instagram/graciebon
FOTO: Printscreen Instagram/graciebon
FOTO: Printscreen Instagram/graciebon
FOTO: Printscreen Instagram/graciebon
FOTO: Printscreen Instagram/graciebon

Verujemo da siguno nikada niste ranije videli ovako jake bokove, a uzak struk, a mnogi joj govore da je preterala sa estetskim korekcijama, te njeno telo sada izgleda bizarno.

Inače, 2023. godine je objavila da postaje voditeljka vremenske prognoze. Pa ko bi još slušao prognozu pored nje i njenog tela?

Ova 26-godišnjakinja iz Paname ne prepušta mnogo mašti dok paradira zadnjicom pred kamerama.

Ali izgleda da fanovi ne smetaju jer je i ova njena objava izazvala slom na mrežama.

Kako se vama čini?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)