Foto: Printscreen Instagram/yazminoukhellou

strašno

Ljudi, da li je ovo moguće? Njegova majka joj zabranila da dođe na sahranu, a onda su sve tajne isplivale, jezivo

Iako se oporavila i sada privlači pažnju svojim izgledom, svi i dalje pričaju o tome što se dogodilo pre dve godine

Objavljeno: 31.07.2024. 08:00h

Rijaliti zvezda Jazmin Oukhelou snimljena je dve godine nakon tragedije koja se dogodila u Turskoj, u kojoj je poginuo njen dečko Džejk Maklin, a koji je, čini se, vodio dvostruki život njoj iza leđa.

30-godišnja Jazmin viđena je na plaži u Marbelji kako uživa s prijateljicama, a svi su gledali u njeno telo u crnom bikiniju.

Ravan stomak i bujne grudi zasenila je njena obla zadnjica kad je okrenula leđa paparacima.

Iako se oporavila i sada privlači pažnju svojim izgledom, svi i dalje pričaju o tome što se dogodilo pre dve godine.

Njen partner Džejk, koji je preminuo u 33. godini, imao je tajnu devojku u trenutku smrti. Džejk je život izgubio nakon što je autom sleteo u provaliju, a s njim je tada bila i Jazmin, koja je u toj nesreći slomila ruku, i to namerno kako bi mogla da se spasi iz olupine.

Nakon nesreće Jazmin se žestoko posvađala i sa Džejkovom majkom Anitom, koja joj je zabranila dolazak na sahranu. Međutim, tamo je bila Kloi Henesi, s kojom je navodno takođe bio u vezi, a koja se oglasila i na Instagramu napisavši da će ga zauvek voleti.

"Džejk je imao komplikovan ljubavni život, ali Kloi mu je bila devojka i voleli su se. Ona ima blizak odnos s njegovom porodicom i zajedno pomažu jedni drugima da prebrode ovo užasno tužan period", izjavio je tada njemu blizak izvor.

Bonus video:

(Espreso/ Dnevnik.hr/Prenela:M.S.)