Bibi Reksa, Foto: Printscreen/tviter/hotstars

SRAMOTA

PEVAČICA IZNELA IDEJU VELIKE ALBANIJE, PA JOJ DODALA I OVE DRŽAVE: Srbi izgoreli, traže da joj se udari zabrana

Očekivano, ovaj komentar je naišao na oštru kritku kod ljudi, te su mnogi naglasili da joj treba zabraniti ulazak u Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju.

Objavljeno: 31.07.2024. 07:19h > 07:21h

Bibi Reksa, britanska pevačica albanskog porekla ponovo provocira sramnim rečima, a ovaj put je objavom razbesnela Srbe, ali i Makedonce i Crnogorce.

"Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad u Diberu, u Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno značajna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani dok sam bio na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza", napisala je ona u opisu serije fotografija koje objavila.

Međutim, Bibi Reksa se nije zaustavila ovde, već je dodala komentar koji je izazvao totalni haos.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

"Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, za mene je to sve moja Albanija".

Očekivano, ovaj komentar je naišao na oštru kritku kod ljudi, te su mnogi naglasili da joj treba zabraniti ulazak u Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju.

"Toliko istorijskih knjiga koje možeš da pročitaš, a ti ovde seješ glupost", "Želja bi ti bila. Mrš iz naše zemlje!", "Kosovo je Srbija!", "Nauči istoriju, pa piši nešto", glasili su samo neki od komentara.Inače, ona nije prva Albanka koja govori slične stvari, tu je i pevačica Dua Lipa, koja stalno ističe da je rođena na Kosovu i da je isto Albanija.Velika Albanija je politički pokret koji ima za cilj da ujedini sve etničke Albance i teritorije na kojima žive, ili su navodno nekad živeli, u jedan entitet.

(Espreso/blic žena/prenela PV.)