Žil Bujer u Ibrahim Čolak, Foto: Printscreen/Instagram, EPA HOW HWEE YOUNG, EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

turčin i francuz

Ceo svet je gledao Olimpijske igre zbog njih dvojice: Žene lude, muškarci ljubomorišu, pogledajte ove bogove lepote

Ono što je društvene mreže mnogo više interesovalo od skoka i plasmana je fotka tuširanja pored bazena koja ima preko milion pregleda na društvenim mrežama

Objavljeno: 30.07.2024. 14:55h > 15:15h

Ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu su najudarnija tema na Tviteru, ne samo zbog sporta već i prelepih sportista za kojima žene širom sveta, ali i Srbije već lude. Ibrahim Čolak je jedan od njih.

Ibrahim, turski gimnastičar, rođen je 7. januara 1995. godine i svetski šampion na krugovima 2019. i prvi turski gimnastičar koji je osvojio medalju na Svetskom prvenstvu u umetničkoj gimnastici.

Takođe je postao prvi evropski šampion Turske u umetničkoj gimnastici kada je osvojio zlato na krugovima na Evropskom prvenstvu 2020. Osvajač je srebrne medalje u Evropi 2018. na krugovima i osvajač srebrne medalje u Evropi 2020. sa turskim timom. Predstavljao je Tursku na Letnjim olimpijskim igrama 2020. gde je završio peti u finalu na prstenovima.

Ibrahim pored velikog broja nagrada i priznanja, postao je apsolutna senzacija na Tviteru zbog svog kako je navedeno "brutalnog izgleda".

Francuski skakač i kupaći

Obožavaoci Olimpijskih igara bili su podjednako zainteresovani za i druge sportiste, pre svega zbog fotografije francuskog skakača u kupaćim gaćama.

Domaći favorit Žil Bujer nada se da će osvojiti zlatnu medalju u Parizu kada će se u petak takmiči u finalu skokom sa daske na 3 m.

Ono što je društvene mreže mnogo više interesovalo od skoka i plasmana je fotka tuširanja pored bazena koja ima preko milion pregleda na društvenim mrežama.

Međutim, druga fotografija je bila udarna tema na Tviteru, a tiče se kupaćeg.

„Ovaj spido radi prekovremeno“, „Ovo je razlog zašto volim Olimpijske igre“, „Nadam se da i njegov spido naplaćuje svoje radno vreme“, samo su neki od komentara.

foto: Printscreen Instagram

Uvereni smo da ovog leta svi gledaju Olimpijske igre, ali ne samo zbog sporta.

foto: Printscreen Instagram

Kakav je vaš utisak, da li se i vama dopadaju Čolak i Žil koliko i nama?

Bonus video:

(Espreso / Nova / J.J)