Foto: Starsport©

saznalo se

Ko je žena Damira Mikeca? Neverovatna lepotica iz Salvadora koja je zbog njega sve ostavila, a evo čime se bavi

Zorana i Damir su pobedili par iz Turske i doneli radost svojoj zemlji, a evo ko verno navija za Damira

Objavljeno: 30.07.2024. 10:39h > 10:52h

Prvu zlatnu medalju na OI u Parizu za Srbiju su osvojili sjajni sportisti Zorana Arunović i Damir Mikec, a ovaj sjajni sportski par osvojio je zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj na 10m.

Zorana i Damir su pobedili par iz Turske i doneli radost svojoj zemlji.

Budući da Damir nije nikad apreviše govorio o privatnom životu, verujemo da vas sve zanima ko je njegova zanosna supruga i čime se bavi.

Espreso vam donosi najsvežije informacije!

Poznato da je godinama u skladnom braku s Melisom Ivet Perez Karbalo, iz Salvadora. Melisa se sada preziva Mikec, a po njenim fotografijama na Instagramu možemo videti da je izuzetna lepotica.

Moežmo primetiti i da je neverovatno zgodna žena. Damir je pravi srećnik!

Supruga Damira Mikeca se, takođe, bavi streljaštvom i predstavljala je svoju zemlju na Olimpijskim igrama.

Melisa i Damir su se upoznali na jednom takmičenju u Atlanti 2005. godine

Ono što je zanimljivo je da su prvo komunicirali putem mejla jer je to tih dana bio jedini način.

Melisa i Damir su se upoznali na jednom takmičenjufoto: zhaodingzhe / Xinhua News / Profimedia

– To je bio moj prvi nastup na svetskim takmičenjima. Posle mesec dana od prvog viđanja u Americi, sreli smo se u Minhenu na Svetskom Kupu i tada smo shvatili da smo jedno za drugo – ispričao je srpski sportista svojevremeno za Telegraf.

– Ipak, ja sam se vratila u Salvador, a Damir u Srbiju i pošto tada nije bilo Skajpa, Vajbera i ostalih stvari, komunicirali smo preko mejla. Bilo je veoma romantično to vreme, iščekivanja mejlova, iščekivanja kada ćemo se videti. Pošto nije bilo bolje druge komunkacije, mejlovi su bili kao pisma – prisetila se Melisa.

– Dešavalo se da se spremam za takmičenje, onako srećan što ću je videti, a recimo ona se ne pojavi iz ko zna kog razloga. Drugi put ona dođe, a ja ne odem na takmičenje – rekao je Damir. – Posle dve godine, nastavili smo da se viđamo po takmičenjima, da se dopisujemo, čujemo, a 2009. godine ja sam odlučio da odem u Salvador i upoznam njenu porodicu. Prošlo je četiri godine i hteo sam da znam da li će tu nešto biti ili ne.

FOTO: Starsport/Peđa Milosavljević
FOTO: Profimedia
FOTO: serbianshooting.rs
FOTO: Starsport©
FOTO: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen

Inače, Melisa se 2010. preselila u Srbiju, a par se venčao posle 10 meseci zajedničkog života i od tada su u srećnom braku.

Imaju sina i ćerku.

Mikec je jednom prilikom govorio i o njihovim imenima.

– Crkva kod njih zaista igra veliku ulogu. Tako da je moja žena Melisa Ivet. A onda nosi i prezime i očevo i majčino, a kada se uda, onda majčino otpada i uzima muževljevo, ili se ono dodaje, pa imaš tri prezimena. Sina smo nazvali Milan Rikardo, kako se zvao njen otac, a ćerka rođena pre osam meseci je Mia Vanesa – ispričao je Mikec 2021.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)