Dejana Živković, Foto: INSTAGRAM/DEJANAZIVKOVIC/PRINTSCREEN

PAŽNJA

Srpkinja napravila karambol sa doktorom Colićem u emisiji pa se oglasila: Njene reči odjekuju, okrivila NJIH za sve

Emisija je privukla ogromnu pažnju, a manekenka se tim povodom sada oglasila i na svom Instagram profilu.

Objavljeno: 30.07.2024. 10:31h > 10:34h

Dejana Simović (Živković) gostovala je pre nekoliko dana u "Jutru" na Prvoj, zajedno sa doktorom Milanom Colić. Otkrila je kroz kakve je komplikacije prošla zbog estetskih zahvata, nakon čega joj je doktor preporučio da obavezno tuži doktorku koja joj je umesto hijaluronske kiseline ubrizgala biopolimer, tečni silikon koji služi kao lubrikant za podmazivanje medicinskih uređaja.

Emisija je privukla ogromnu pažnju, a manekenka se tim povodom sada oglasila i na svom Instagram profilu. Dejana se još jednom osvrnula na neuspšene procedure, istakla koliko joj je važno da objasni šta je dovelo do toga da ne liči na sebe, kao i da je srećna što je uspela da izvadi sve filere iz lica i povrati prirodni izgled.

"Ova emisija mi je veoma važna jer konačno osećam olakšanje što sam uspela da objasnim sve što se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe. Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promenilo toliko da više nisam želela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog deteta. Najviše sam srećna što sam uspela da vratim svoj prirodan izgled.

FOTO: instagram/dejanazivkovic
FOTO: instagram/dejanazivkovic
FOTO: instagram/dejanazivkovic
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Jovana Kosovac
FOTO: Jovana Kosovac

Najvažnija poruka za sve mlade i starije devojke/žene je da ne misle da će nekim zahvatom ulepšati sebe jer se može desiti milion komplikacija. Odlazak na 'ulepšavanje' ne mora da znači da ćete se uopšte ulepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat. Uvek idite kod najboljih lekara, a ja sam uvek tu za savete. I dalje podržavam želje za promenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posledica loših lekara već nedostatka mera. Hvala bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo, treba da bude neprimetno. Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način, već treba da je tražimo unutar sebe i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate", napisala je Dejana.

Podsetimo, Dejana je u emisiji objasnila da nije ni znala šta joj je doktorka ubrizgala u usne.

"Problem se desio kada sam radila u Nemačkoj. Imala sam slobodan vikend, došla sam u Beograd i htela sam minimalno da uradim usne. Po preporuci odem kod jedne doktorke, sreća njena što je nisam tužila, jer moj doktor nije bio u Beogradu. Želela sam da stavim hijaluron u usne, vrlo malo, to je mrvica, samo crtice da osvežim. Ona je meni to naplatila, ja sam bila zadovoljna jedno 5,6,7 meseci", govorila je Dejana.

"Hijaluron je filer koji traje određeni period. Međutim, ja nisam dirala usne dve godine, tri, četiri. Meni one sve veće i veće. Odem u Los Anđeles, potpišem ugovor sa menadžerkom, ona meni kaže: 'Super, možemo da radimo, ali skidaj usne odmah'. Ja kažem: 'Dobro'. Odem kod lekara u Los Anđeles, on mi skine i prođe par dana, meni i dalje velike usne. Pitala sam se šta je to, vratila sam se, on meni opet vadi. Ja opet imam nešto u sebi, odem treći put i pitam da mi objasni šta se dešava. On kaže: 'Sve što ste imali od hujalurona, zapravo nemate više. Ovo je sada silikon'. Ja pitam kakav crni silikon, ja ga nisam radila, da bih shvatila da je meni doktorka ubrizgala biopolimer", objasnila je manekenka.

(Espreso/MONDO/Prenela P.V)