Foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

porodica

Deda i unuk? Ipak su otac i sin: U subotu su svi brujali o njima, tako izgleda kad imaš dete sa 44. godine mlađom

Pre toga je poznati zavodnik oduvao sa torte 81 svećicu u prisustvu svoje 44 godine mlađe izabranice

Objavljeno: 30.07.2024. 10:29h

U subotu 27. jula legendarni pevač Rolling Stones-a koji je sveže napunio 81 godinu viđen je kako sedi na tribinama sa svojim sedmogodišnjim sinom Deverom, dok su zajedno gledali mačevanje.

Mik Džeger koji je upravo dan pre toga proslavio svoj rođendan, bio je veoma prisutan i pažljiv prema svom sinu, razgovarajući sa njim dok su pratili meč.

Pre nego što će sa naslednikom krenuti put Olimpijskih igara u Parizu, poznati zavodnik oduvao je sa torte 81 svećicu u prisustvu svoje 44 godine mlađe izabranice Melani Hemrik.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Frontmen rok benda The Rolling Stones ukupno ima osmoro dece, a njegov najmlađi naslednik Dever mlađi je čak i od Džegerovih unuka.

U mladim danima bio je više posvećen svojoj blistavoj karijeri nego porodici, a danas u domu koji je izgradio sa Melani Hemrik Mik vodi idiličan i posvećen ženi i detetu život.

foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Legendarni roker oduševio je javnost kada se u subotu sa sedmogodišnjim Deverom pojavio na tribinama mačevalačkog meča u "gradu svetlosti". Nosio je mornarsku bejzbol kapu i belu duksericu, dok je mali Devi bio obučen u mornarski blejzer i košulju.

Prošle nedelje Mik Džeger proslavio je svoj 81. rođendan sa devojkom Melani Hemrik i njihovim sinom Deverom, kojeg su dobili 2016. godine.

Na fotografijama koje je Hemrik podelila na Instagramu kao deo rođendanske čestitke, Devi se može videti kako drži oca za ruku iza pozornice na koncertu.

Na još jednoj simpatičnoj fotografiji, tročlana porodica se smeši zajedno ispred Botaničke bašte u Atlanti. Devi se slatko smeškao u uglu selfija pored svojih roditelja.

Bonus video:

(Espreso / Glossy/ Prenela:M.S.)