Željko Obradović, Foto: Starsport/montaža/D.T

biće pakleno

Grobari na nogama! Spisak Partizanovih bombi koje uskoro uskaču u "vatru"!

Crno-beli dobro pazarili ovog leta?

Objavljeno: 29.07.2024. 19:31h > 20:35h

Olimpijske igre u Parizu se polako zahuhtavaju, a čini se da navijači u Srbiji sa posebnom strašću prate košarkaški turnir.

KK Partizan ima svoje predstavnike u Parizu ove godine, a među njima su Ajzak Bonga, Vanja Marinković, Frenk Nilikina, Bruno Kaboklo (nerešen status) i Karlik Džons.

Željko Obradovićfoto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Grobari sa velikim nestrrpljenjem čekaju njihove utakmice kako bi jasnije videli šta su crno-beli pazarili ovog leta:

Kompletan kalendar utakmica igrača Partizana u drugom kolu grupne faze Olimpijskih igara:

Japan - Francuska, 30.07, 17:15 h (Frenk Nilikina FRA)

Brazil - Nemačke, 30.07, 21:00 h (Bruno Kaboklo BRA, Ajzak Bonga Nemačka.

Portoriko - Srbija 31.07. 17:15 h (Vanja Marinković SRB)

Južni Sudan - SAD 31.07, 21:00 h (Karlik Džons Južni Sudan)

Pored gore navedenih, novih košarkaša Partizana, crno-beli su ovog leta angažovali i Brendona Dejvisa, Ajzeu Majka, Arijana Lakića, Marija Nakića, Ife Lundberga i Tajrika Džonsa, Sterlinga Brauna a očekuje se i potpis Duana Vašingtona Juniora.

Duan Vašington novi igrač Partizana?foto: Marty Jean-Louis / Alamy / Alamy / Profimedia

Ipak, oni još uvek nisu zvanično predstavljeni, ali prema rečima predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, klub iz Humske sprema spektakl pred početak priprema gde će sva pojačanja biti predstavljena.

FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport

- Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji. U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve - rekao je Mijailović u izjavi za "Mozzart sport"

Bonus video:

(Espreso sport)