Amerikanac probao ćevape u Splitu, Foto: Printscreen/ TikTok/ Nick Creegan

HIT

"Bosna na aparatima": Amerikanac bacio Hrvate u trans, pazite samo šta je uradio sa ćevapima - Ajme meni, ne!

Video snimak koji je okačio na društvenoj mreži je pokrenuo raspravu u komentarima, a mnogim Hrvatima se jedna stvar nimalo nije dopala

Objavljeno: 29.07.2024. 11:30h

Jedan mladić iz Amerike je digao celu Hrvatsku na noge zbog snimka koji je objavio iz Splita. Naime, on je podelio trenutak kada je prvi put probao, kako on tvrdi - ćevape. Video snimak koji je okačio na društvenoj mreži je pokrenuo raspravu u komentarima, a mnogim Hrvatima se jedna stvar nimalo nije dopala.

Na početku video snimka ga je žena koja ga je snimala pitala šta sve ima unutra, na šta je on rekao da su unutra ajvar, luk, kajmak i lepinja - a upravo su mu to mnogi zamerili.

- "To se tako ne jede, trebaš da staviš ajvar i luk sa strane, a ne sve skupa tako kao hamburger", "Ajme meni, ne. Pogrešno to jedeš", " Trebao si to sve da staviš na tanjir da bude neuredno. U tome je čar", "Mi u Hrvatskoj to tako ne jedemo", samo su neki od komentara.

Sa druge strane, mnogi su istakli da on uopšte nije jeo ćevape nego pljeskavicu.

Ćevapi prave haos na mrežama

Ovo nije prvi put da su ćevapi izazvali pometnju na društvenim mrežama, a nedavno je mladić iz Holandije prilikom boravka u Puli probao ćevape. On je tom prilikom rekao da svako mora da ih proba, pa ih nazvao "nacionalnim jelom Hrvatske". Ovaj detalj je naravno izazvao buru u regionu, pošto je reč o tradicionalnom jelu Bosne i Hercegovine.

"Bosna na aparatima", "Isto kao da je riba tradicionalno jelo u Sarajevu", "Brate, želiš li da ti zabrane pristup Balkanu?", "Upravo si započeo treći svetski rat u komentarima", "Neka neko pozove policiju", bili su samo neki od šaljivih komentara koji su se našli ispod ovog video snimka.

Bonus video:

(Espreso/ T.M.)