Vlado i Milica, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

boginja

Da li znate kako sada izgleda žena Vlade Georgeva: Rođena lepa, prirodna i blista, mlađa je 15 godina od pevača!

Romansa između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i Milice Samardžije, koja je počela na snimanju spota za pesmu "Iskreno", bila je dugo skrivena od javnosti. Danas par uživa u ljubavi, a imaju i dve ćerke

Objavljeno: 29.07.2024. 07:43h > 07:46h

O koncertu Vlade Georgieva u rodnom Herceg Novom ne prestaje da se priča i posle tri dana. Kako njegova muzička karijera izaziva interesovanje, i njegov privatni život je veoma zanimljiv.

Romansa između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i Milice Samardžije, koja je počela na snimanju spota za pesmu "Iskreno", bila je dugo skrivena od javnosti. Danas par uživa u ljubavi, a imaju i dve ćerke.

FOTO: Zorana Mandic/ATAImages
FOTO: Zorana Mandic/ATAImages
FOTO: Zorana Mandic/ATAImages
FOTO: Zorana Mandic/ATAImages

Georgiev, poznat kao "večiti neženja" koji je godinama izbegavao porodične obaveze, našao je stabilnost u odnosu sa Milicom, koja je 15 godina mlađa od njega. Njihova veza, koja je započela 2014. godine, bila je praćena prekidima i pomirenjima, ali su na kraju pronašli zajednički jezik.

Georgiev je jednom prilikom izjavio da on i Milica imaju potpuno isto razmišljanje.

"Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo 'lonac i poklopac'. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno", rekao je pevač.

foto: Dragan Kadić

Organizovali lažnu svadbu

Par je šokirao prijatelje i rodbinu kada su za Georgievov 40. rođendan organizovali "lažnu" svadbu. Međutim, vest o tome da će Georgiev postati otac izazvala je veliku pažnju javnosti.

Prvi put su trudnu Milicu videli na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

Podsetimo, Georgiev, koji je poznat po veoma oštrom jeziku, veoma nekulturno odgovorio korisniku društvene mreže "Iks" koji je komentarisao njegov nastup u Herceg Novom.

- Ubio te je alkohol - glasio je komentar.

- Što te sprečava da mi se n**ušiš k****a na vodi 2, a kad budeš imao jajca koja nemaš, javi se da tu lupim jednu novljansku šamarčinu iz zaleta da se dozoveš - poručio je Vlado korisniku Tvitera.

Bonus video:

(Espreso / Blic / J.J)