Donald Tramp, Foto: Gordon Annabelle/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

šokantno

Donald Tramp iskritikovao pevačicu i svi bruje o tome: Da li je moguće da je ovo rekao pred njenim ocem?

Donald Tramp brutalno napao pop zvezdu Majli Sajrus pred njenim ocem

Objavljeno: 28.07.2024. 16:36h

Kampanja za izbore u Americi se zahuktava i čini se da kod republikanskog kandidata Donalda Trampa i njegovog zamenika Džej Di Vensa niko nije pošteđen od napada i uvreda. Na red je došla pop pevačica Majli Sajrus.

Nakon što je kandidat Donalda Trampa za potpredsednika Džej Di Vens prvo kritikovao žene koje nisu rodile decu tako što ih je nazvao "očajnim ženama sa mačkama", a usput je predložio i da Amerikanci bez dece plaćaju veći porez, zbog čega je ušao u rat sa američkom glumačkom ikonom Dženifer Eniston, Tramp se sada ostrvio na pop pevačicu Majli Sajrus.

Tramp je tokom govora na Bitkoin samitu rekao da je sa njima i Bili Rej Sajrus, kantri muzičar i otac Majli Sajrus.

- Bili Rej Sajrus je ovde i on je sjajan čovek. On je konzervativac. Kako je njegova ćerka ispala takva, toliko liberalna? Kako se to desilo, Bili?

Šta je Majli pričala o Trampu

Pop ikona Majli Sajrus je levičarka i nikada nije krila da podržava američke demokrate. Pred izbore 2016. godine prvo je podržavala Bernija Sandersa, a zatim i Hilari Klinton.

Želela sam da Berni Sanders bude naš predsednik. Želela sam i da to bude Hilari. Tužna sam što nije dobila priliku da bude predsednica. Dala je decenije svog života našoj zemlji kako bi je učinila boljom, rekla je Majli nakon izbora 2016. godine.

Tri godine kasnije pojačala je svoju retoriku, pa je u intervjuu za Veniti fer rekla da je Tramp "rasista, seksista i kreten prepun mržnje".

Majli Sajrusfoto: Profimedia

Majli Sajrus je feministkinja i saveznica LGBT zajednice.

Loš odnos sa ocem republikancem

Različiti politički stavovi u porodicama nisu neobična stvar, ali činjenica je da Majli i njen otac Bili Rej nisu u dobrim odnosima, a ovakve stvari samo produbljuju jaz između njih.

Mediji su primetili da se Majli u februaru ove godine samo svom ocu nije zahvalila tokom govora na dodeli Gremi nagrada, gde je trijumfovala sa svojim hitom "Flowers".

Bili Rej Sajrus i Majlina majka Tiš prošli su kroz težak razvod, a pošto je neverovatno bliska sa majkom, zauzela je njenu stranu.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)