Lepi Mića, Foto: Petar Aleksić

brižan otac

Lepi Mića kupio imanje, a evo i gde: Ispunio ćerki želju, koliko li je ovaj čovek para uzeo u rijalitiju?

Lepi Mića rešio je da ispuni želju ćerke Sare i da realizuje njenu ideju

Objavljeno: 27.07.2024. 18:53h

Lepi Mića poznat je kao porodičan čovek i neretko u prvi plan stavlja svoju neizmernu ljubav prema ženi i ćerki.

Naime, Lepi Mića rešio je da ispuni želju ćerke Sare i da realizuje njenu ideju, a kako se pisalo radi se o jednoj velikoj investiciji.

Mića se tada oglasio i obelodanio da je srećan zbog kupovine ogromnog imanja i kuće u blizini Fruške gore.

- To je raj na zemlji! Nalazi se u jednom selu u podnožju Fruške gore, radi se o ogromnom imanju i kući staroj oko 180 godina, ali je dobro očuvana. U toku je pravna faza, a celu tu priču sam prepustio poznatom pravniku, kako bih bio miran da će sve biti u najboljem redu. Zatim će krenuti radovi, bazen, letnjikovac i sve ostalo što je potrebno za potpuno uživanje - rekao je Lepi Mića 2020. godine, pa nastavio:

To je ideja moje ćerke, njena je priča, ja odrađujem samo neke tehničke stvari. Ali biće mesto za zajedničko uživanje - dodao je Mića, a nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo zbog kupovine.

Koliko Lepi Mića ima godina

Podsetimo, Lepi Mića, rijaliti veteran i aktuelni zadrugar, već dugi niz godina redovan je učesnik rijalitija "Zadruga", a ono što dodatno intrigira jeste da se njegova porodica nikada nije javno eksponirala.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Petar Aleksić
FOTO: Nemanja Nikolić

Kako se njegov nadimak toliko "odomaćio" među učesnicima rijalitija, malo kome je poznato da se on zapravo zove Miroslav Pržulj. Pevač rođen 1. januara 1959. godine i ima 65 godina. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine. U Sarajevu je radio kao kelner, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu.

Na muzičkoj sceni je aktuelan od 1989. godine i za to vreme je snimio 9 albuma. Tokom rata u Bosni preselio se u Beograd. Živi u centru Beograda, kako kaže, u ženinom stanu.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Preneo D.M.)