Ana i David Knežević, Foto: Broward County Sheriff, Društvene mreže

NESTANAK ANE KNEŽEVIĆ

Evo šta policija trenutno proverava kod Davida Kneževića: Ane nema mesecima, a uskoro počinje suđenje

David, koji se ranije izjasnio da nije kriv, nalazi se u pritvoru u Majamiju bez prava na kauciju

Objavljeno: 25.07.2024. 12:34h

Srpska policija intezivno radi na slučaju nestale Ane Knežević, za čiji je nestanak osumnjičen njen muž David Knežević, a trenutno je u toku analiziranje iznajmljenog automobila koji je muškarac vozio čak do Španije.

Vlasti trenutno imaju jednu verziju priče, a to je da je David otputovao u Španiju da navodno ubije svoju ženu, s ozbirom na to da su bili u jeku žestokog razvoda.

Suđenje Srbinu Davidu Kneževiću, koji je osumnjičen za nestanjak njegove žene Ane počeće 29. jula, saopštio je savezni sud u Majamiju.

David, koji se ranije izjasnio da nije kriv, nalazi se u pritvoru u Majamiju bez prava na kauciju.

David Kneževićfoto: Broward County Sheriff

Inače, par je zaradio popriličnu sumu novca zahvaljujući svom poslovanju na Floridi. Nakon razvoda, Ana je zahtevala da se imovina podeli na pola, odnosno 50-50, ali je David insistirao da njemu ostane čak 80 odsto.

U noći kada je Ana nestala, sigurnosna kamera u Madridu je snimila čoveka koji je nosio kacigu za motorcikl na glavi u njenoj zgradi. Takođe, snimci iz obližnje prodavnice pokazuju čoveka koji izuzetno liči na Kneževića kako kupuje predmete kao što su sprej i lepljiva traka.

U sudskim podnescima krajem prošle nedelje, tužioci su tvrdili da Knežević treba da ostane u zatvoru do suđenja, rekavši da on predstavlja i opasnost za zajednicu i rizik od bekstva.

FOTO: Društvene mreže
FOTO: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: Printscreen/Društvene mreže
FOTO: Printscreen/Društvene mreže

Knežević, koji ima američko i srpsko državljanstvo, prodao je šest kuća u Južnoj Floridi jednom kupcu mesec dana pre nego što je Ana nestala iz njenog stana u Madridu 2. februara. Još jednu kuću prodao je drugom kupcu tri nedelje nakon, pokazuju zapisi okruga Brovard.

Prodaje su mu donele šest miliona dolara. Prodaja uključuje da David Knežević isporučuje velike druge hipoteke kupcima, aranžman za koji tužioci kažu da bi mu mogao dati dovoljno novca da pobegne iz zemlje ako budu isplaćene.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/A.R/Prenela: A.P)