Barak Bahar, Foto: FK Crvena zvezda

OPA!

Barak Bahar se vraća u Srbiju?!

Izraelski stručnjak je u našoj zemlji trenirao Crvenu zvezdu

Objavljeno: 22.07.2024. 11:41h

Predstavili smo vam ko su mogući protivnici Partizana u potencijalnom nastavku kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali to nije sve.

Srbiju u borbi za drugo elitno takmičenje predstavlja Vojvodina koja bi u slučaju iznenađenja protiv Ajaksa u trećoj rundi mogla na bolje iz sledećih dvomeča:

Ružomberok (Slovačka) - Trabzonspor (Turska) Kilmarnok (Škotska) - Serkl Briž (Belgija) Lugano (Švajcarska) - Fenerbahče (Turska) Panatinaikos (Grčka) - Botev Plovdiv (Bugarska).

Ukoliko bolji budu "koljanici," Novosađani se sele u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija gde može ipak da se kaže da su bolje prošle.

Kluž (Rumunija) - Neman Grodno (Belorusija) Žalgiris (Litvanija) - Pafos (Kipar) Dnjipro (Ukrajina) - Puškaš Akademija (Mađarska) AEK Atina (Grčka) - Inter Eskaldes (Andora) Maribor (Slovenija) - Univerzitatea Krajova (Rumunija).

Ukoliko kragujevački Radnički izbaci Mornar iz Bara, naredni rivali u trećoj rundi borbe za LK mogli bi da mu budu pobednici narednih duela:

Istanbul Bašakšehir (Turska) - La Fjorita (San Marino) Makabi Haifa (Izrael) - Sabah (Češka) Hapoel Ber Ševa (Izrael) - Černo More (Bugarska) Milsami (Moldavija) - Astana (Kazahstan) Pakši (Mađarska) - AEK Larnaka (Kipar).

To znači da bi potencijalno u Srbiji ponovo mogli da vidimo i Baraka Bahara, bivšeg trenera Crvene zvezde koji se vratio na klupu Makabija iz Haife.

Bonus video:

(Espreso/Veljko Petrović)