Željko Obradović, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sve je jasno

Detonacije! Nove bombe uskoro potpisuju za Partizan?

Crno-beli dovode igrače kao na traci

Objavljeno: 21.07.2024. 17:32h > 17:36h

Košarkaški klub Partizan ušao je u veliki remont ekipe nakon sezone 2023/2024 u kojoj su crno-beli ostali praznih šaka na sva četiri fronta.

Partizan su ovog leta napustili Kevin Panter, Zek Ledej, Frenk Kaminski, Mateuš Ponitka, Alen Smailagić, Džejlin Smit, Pi Džej Doužer, a na izlaznim vratima kluba su još i Aleksa Avramović, Džejms Naneli, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Bruno Kaboklo.

Neki bivši Partizanfoto: Starsport

U međuvremenu u crno-belo jato su sleteli Ife Lundberg, Frenk Niilkina i Vanja Marinković, a uskoro se očekuju o ozvaničenja jooš osam novih košarkaša, što je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović nedavno i potvrdio:

Ostoja Mijailović i Željko Obradovićfoto: Starsport

- U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve - rekao je Mijailović u intervjuu za "Mozzart sport".

FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport©

Novi košarkaši Partizana koji će uskoro biti predstavljeni su još i Ajzea Majk, Tajrik Džons, Sterling Braun, Karlik Džons, Isak Bonga, Brendon Dejvis, Mario Nakić i Arijan Lakić.

Poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija, inače urednik klupske televizije KK Partizan, u podkastu "Miljanov korner", nagovestio je da će Partizana pazariti još dva do tri nova igrača!

Vladan Tegeltijafoto: Printskrin

On se nadvezao na reči Miljana Milićevića, urednika pomenutog podkasta, da je 11 igrača malo za novu sezonu, poručivši da će crno-beli imati minimum 13,14 košarkaša za novu sezonu!

Grobari u Arenifoto: Espreso/Srđan Novaković

Uskoro nas čekaju nove transfer bombe u Partizanu pored do sada 11 igrča koji su rekli "da" crno-belima.

Bonus video:

(Espreso sport)