Ognjen Dobrić, Foto: Starsport©

crveno-beli

Dobrić emotivan nakon povratka u Zvezdu - Delije će se raznežiti!

Iskren je bio povratnik na Mali Kalemegdan

Objavljeno: 21.07.2024. 13:26h

Košarkaški klub Crvena zvezda vratila je u svoje redove Ognjena Dobrića koji je parafirao trogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Nakon zvanične potvrde kluba, oglasio se i ''kobra'' za Meridan sport gde je dao prve utiske nakon povratka u voljeni klub gde je proveo većinu karijere.

- Uspeli smo da se dogovorimo. Jako mi je drago što sam se vratio Zvezdu, jer Zvezda je Zvezda. To je za mene nešto posebno. Drago mi je da sam opet deo porodice i da će biti sve kako treba, da ćemo ostvarivati rezultate kao što smo prošlih sezona. Nadam se da će nas zdravlje služiti. Imamo zaista sjajnu ekipu i mislim da će sve biti super - rekao je Dobrić za Meridian sport.

Ognjen Dobrić u dresu Crvene zvezde foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Nije ni sumnjao da će se opet vratiti na Mali Kalemegdan.

- Očekivao sam da ću se vratiti, možda ne odmah ove godine, ali sam znao da ću se vratiti. Kada se osvarila prilika, odmah sam prihvatio. Duboko u sebi sam očekivao da ću jednoga dana ponovo nositi Zvezdin dres i to mi se ostvarilo. Osećam se ispunjeno.

- Očekivanja u Zvezdi su uvek trofeji. Kao što znate, Zvezda svake sezone osvaja i to je uvek cilj. Možda je sad vreme iskorak u Evroligi.

Prvi put će ga trenirati Janis Sferopulos. Dobrić je istakao da se raduje saradnji.

- Pričali smo se i deluje mi super. Pričao sam sa budućim i bivšim saigračima. Sve najlepše su mi rekli za Sferopulosa. Uputuo me je u način rada i kao što sam rekao, radujem se svemu tome.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga